من که پوشیدن این لباس مقدس نصیبم نشده.اما دوستم میگفت وقتی لباس عروس پوشیده حس کرده توو اسموناست .لباسشم خیلی دنباله دار بوده و احساس میکرده پرنسسه.بعد گفت خیلی براش مهم بوده که لحظه اول که شوهرش،ایشونو با لباس عروس می بینه چه جمله ای بهش میگه.همسرش به دوستم گفته بود تو معجزه زندگی من هستی.دوستم هم اون لحظه اشک توو چشماش جمع شده بود.واقعا این لباس،مگه چه چیزی داره که یکی از ارزوهای هر دختری اینه که این لباس رو بپوشه.شایدم این لباس نماده عشقه
لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
چه لحظه قشنگی خوش به حالش که شوهرشم آنقدر پایه و رمانتیک بوده مطمئنم اگه من بودم تو اون حال یه جمله رمانتیک میگفتم داماد محترم میگفت چرت نگو بریم کار داریم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان پایین خونمون عروس آوردن و دارن کلی سروصدا میکنن داخل محوطه و خیلی شاد وخوشحالن تاپیک شمارو هم دیدم یهو ناغافل اشکم سرازیر شد. خدایا دشمنمم به وضع من دچار نکن
❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
این حرفها هم نیست بابا لباس عروسم عین لباسای دیگس. من تو ارایشگاه بعد اتمام ارایشم و پوشیدن لباس عروسم خودمو دیدم نمیشناختم. حس استرس قاطی حس عروس بودن. کلاا ادم یه جوریه ارامش نداره اون لحظه تو اتلیه خودمو دیدم تو اینه. گفتم چقدر ناز شدن
واقعا هیچ حسی من هیچ احساس خاص و پرنسیی نداشتم عادی عادی تو عروسی هم دو تا دختر بچه عاشقم شده بودن مدام چسبیده بودن بهم دلم میخواست لگدی حواله شون کنم نمیشد میگفتم این دو تارو ببین فکر کردن من کی م من همون شیوای دیروزی م
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
حس خفگی اخه کصافط ارایشگره آنقدر محکم بنداشو کشیده بود نمیتونستم نفس بکشم
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
اون قدرا حس رمانتیک نداشتم. ولی ما هقد رو تو سالن با حضور مهمونا گرفتیم عاقد اومد و همه کار رو همونجا انجام داد لحظه خوندن صیغه قلبم داشت از جا کنده میشد به زحمت نزدم زیر گریه همون لحظه زیر چشمی نگاهم افتاد به مامانم دیدم چشماش پر اشکه. واقعا به زور خودم رو کنترل کردم
شوهر منم اصلا فرقی براس نداشتم اصلا ارایش ع وس داشته باشم یا مطلقا ارایش نداشته باشم متوجه نمیشه خخخخ
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
نوتلا جان میگن همیشه خیلیا ممکنه از آدم وضعشون بدتر باشه آدم باید اونا رو ببینه و ناشکری نکنه آنقدر بی تابی نکن.تو یه عشق خوب داری که میدونی بالاخره با هر سختی هم شده بهش میرسی خیلیا هیچکسو ندارن.یا تا آخر عمر نخواهند داشت توکل و صبر کن عزیزم
حس خوشگلیو خوش هیکلی آخه خانومه از رو مانکن داورد بهم داد کیپ تنم بود ولی خوب خیلیا نپوشیدن و الان خوشبختن ایشالا بخت همه ی دخترا سفید باشه نه فقط لباسشون