2777
2789
عنوان

اللهم عجل لولیک الفرج

35 بازدید | 7 پست

«. . . . إِنَّا غَیرُ مُهْمِلِینَ لِمُرَاعَاتِکمْ وَ لاَ نَاسِینَ لِذِکرِکمْ وَ لَوْ لاَ ذَلِک لَنَزَلَ بِکمُ اَللَّأْوَاءُ وَ اِصْطَلَمَکمُ اَلْأَعْدَاءُ فَاتَّقُوا اَللَّهَ جَلَّ جَلاَلُهُ » - الاحتجاج، جلد۲ ، ص۴۹۵

ما در رعایت حال شما کوتاهی نمی کنیم و یاد شما را از خاطر نبرده ایم، که اگر جز این بود گرفتاری ها به شما روی می آورد و دشمنان، شما را ریشه کن می کردند. از خدا بترسید و ما را پشتیبانی کنید.

"اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن
صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ
فِي هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِي كُلِّ سَاعَةٍ
وَلِيّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِيلًا وَ عَيْناً
حَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِيهَا طَوِيلا"

خدايا، در اين لحظه و در تمام لحظات،
سرپرست و نگاهدار و راهبر و يارى گر و راهنما و ديدبان
حضرت حجّة بن الحسن-
كه درودهاى تو بر او و بر پدرانش باد-
باش، تا او را به صورتى كه خوشايند اوست
[و همه از او فرمانبرى مى‏نمايند]
ساكن زمين گردانيده،
و مدّت زمان طولانى در آن بهره‏مند سازى

برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان هر چنتا دلتون خواست صلوات بفرستین. ممنون دوستان. التماس دعا

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم❤️

التماس دعا دوست عزیز

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهدی_جان

ای پسر فاطمه، نور هدی

سبزترین باغ بهار خدا

با تو دل از غصه رها می شود

پاک تر از آینه ها می شود

یا_مهدے_ادرکنـــــے

اللهم_عجل_لولیک_الفرج

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مهدی_جان ای پسر فاطمه، نور هدی سبزترین باغ بهار خدا با تو دل از غصه رها می شود پاک تر از آ ...

چه قشنگ:باتو دل از غصه رها میشود😍😭

آقاجان ️...
به درازا نمی کشید غیبتتان ،
اگر درد نبودنتان دلمان را می‌لرزاند!!

ما را ببخش که اینهمه یاد شما نبودیم....

اللّهُمّ عَجّلْ لِوَلیّکَ الفَرج

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
آقاجان ️... به درازا نمی کشید غیبتتان ، اگر درد نبودنتان دلمان را می‌لرزاند!! ما را ببخش که ا ...

😭😭😭😭