2777
2789
بله من فشارم از اول بارداری تا روز آخر بالا بود ک متیل دوپا میخوردم تنظیم میشد 

ازمایش دفع پروتئین هم رفتین؟

فشارتون چند بود؟

منم دوروزه متیل دوپا میخورم 

بچتون بدنیا اومده؟

خانه پِدَری بِهِشتِ این دُنیاست..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر هر دو بارداریم هم فشارم بالا میرفت هم دیابت بارداری میگرفتم.بعد چیزی ک خیلی تاثیر داشت گریپ فروت خیلی میخوردم عالی بود سر بارداری دومم هفته۳۴ زایمان کردم ک فشارم رفت۱۸ رو۱۲

سر هر دو بارداریم هم فشارم بالا میرفت هم دیابت بارداری میگرفتم.بعد چیزی ک خیلی تاثیر داشت گریپ فروت ...

باشه گریپ فروت میخورم

من ۲۵ هفته هستم. و تازه متوجه شدم قبلش خیلی نرمال بود. 

ازمایش دفع پروتئین هم رفتین؟ فشارتون چند بود؟ منم دوروزه متیل دوپا میخورم  بچتون بدنیا اومده ...

بله هم آزمایش میدادم دفع پروتئین نداشتم آنزیما کبد هم طبیعی بود ولی ب حدی فشارم میرفت بالا ک خون دماغ میشدم. متیل دوپا رو ناشتا اول صبح بخور تاثیرش بیشتره بچه هام خداروشکر سالمن.

بله هم آزمایش میدادم دفع پروتئین نداشتم آنزیما کبد هم طبیعی بود ولی ب حدی فشارم میرفت بالا ک خون دما ...

فردا میرم از دفع دعام کنین.

خداروشکر ک بچه هاتون سالمن. مرسی از لطفتون

خدا بچه هاتونو حفظ کنه

باشه گریپ فروت میخورم من ۲۵ هفته هستم. و تازه متوجه شدم قبلش خیلی نرمال بود. 

هیچی نیست نگران نباش آبمیوه طبیعی بخور زیاااد سعی کن غذا پختنی نخوری.بیشتر میوه و سالاد بخور فشارت تنظیم میشه.

تقریبا میشه گفت مسمومیت بارداری خفیف هست ک من سر دو تا بارداریم داشتم.

هیچی نیست نگران نباش آبمیوه طبیعی بخور زیاااد سعی کن غذا پختنی نخوری.بیشتر میوه و سالاد بخور فشارت ت ...

فقط من متیل میخورم همچنان بالاس. خیلی کم میاد پایین

درکل بیشتر ۱۴ یا ۱۵.

بندرت ۱۳ میشه

هیچی نیست نگران نباش آبمیوه طبیعی بخور زیاااد سعی کن غذا پختنی نخوری.بیشتر میوه و سالاد بخور فشارت ت ...

باشه ممنون عزیزم از دلگرمیت

فقط من متیل میخورم همچنان بالاس. خیلی کم میاد پایین درکل بیشتر ۱۴ یا ۱۵. بندرت ۱۳ میشه

نیومد پایین دو تا بخور من گاهی روزی یکی میخوردم گاهی وقتا روزی سه تا بستگی ب فشارم داشت.

وقتایی ک بالا بود صبح و ظهر و شب میخوردم.

نیومد پایین دو تا بخور من گاهی روزی یکی میخوردم گاهی وقتا روزی سه تا بستگی ب فشارم داشت. وقتایی ک ب ...

دکترتون گفته بود؟ یا خودتون سه تا میخوردین؟