2777
2789

امروز ۲۵انتقالم،مثبت شدم

ظهر یهو افتادم روی خونریزی زیاد رفتم دکتر سونو کرد گفت کیسه جنین هست ولی هماتون داری تو کاغذ زده ۲۰میلی متر.

خیلی نگرانم.

دوفاستون بهم داد شبی دوتا بخورم.

خونریزیم تا کی ادامه داره؟؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونریزیتو نمیدونم اما هماتوم داشتم با وسه هفته استراحت مطلق خوب شدم

خونریزی نداشتی؟

منم داشتم از ۸ هفته تا ۱۸ هفته.استراحت مطلق بودم شیاف پروژسترون استفاده میکردم رفع شد .نیاز به مراقبت داره.اگه استراحت نکنید خدایی نکرده ممکنه با خونریزی جنین رو هم دفع کنه

منم داشتم از ۸ هفته تا ۱۸ هفته.استراحت مطلق بودم شیاف پروژسترون استفاده میکردم رفع شد .نیاز به مراقب ...

خونریزی هم داشتی؟

چندروز؟زیاد بود؟

خونریزی شدید داشتم یک شب.از فرداش لک بینی بود

منم ظهری خونریزیگ زیاد الان پروژسترون زدم  استراحتم

یعنی امیدی هست خدا برام نگهشداره؟

منم ظهری خونریزیگ زیاد الان پروژسترون زدم  استراحتم یعنی امیدی هست خدا برام نگهشداره؟

هماتوم پشت جفت خیلی عادیه عزیزم.اکثر خانوما تجربه کردن.من خودم استراحت کردم کوچیکتر شد و آخرش جذب شد.تازه دوقلو باردار بودم و هردوتا هماتوم جداگونه داشتن

هماتوم پشت جفت خیلی عادیه عزیزم.اکثر خانوما تجربه کردن.من خودم استراحت کردم کوچیکتر شد و آخرش جذب شد ...

امیدم بخداست فقط.

دفع که میشه لخته هست.یعنی مثل پریودیه؟

میترسم موقع دفعش، فکر کنم جنین سقط شده،هول کنم.

امروز تا رسیدم دکتر مردم و زنده شدم

امیدم بخداست فقط. دفع که میشه لخته هست.یعنی مثل پریودیه؟ میترسم موقع دفعش، فکر کنم جنین سقط شده،هو ...

مثل پریوده.من فکر میکردم حداقل یکیش دفع شد میگفتم دیگه با این حجم خون جنین نمیمونه