من_چه_منم_چه_من_منم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 622 عنوان چراهمشاهنگای داغون میاد تو ذهنم و من حفظشون میکنم؟😐 145 بازدید | 18 پست خدایی این چه مرضیه 😂الان اهنگ شراره موهاشو عروسکی شونه کرده😂 افتاده تو دهنن من😂😂😂💔💔 یا اهنگای انار انار بیا به بالینم شبنم گل نار بیا به بالینم😐💔😂_________یه اهنگ جدید بدید منحفظ کنم از شر اینا راحت شم😂🤦🏻♀️💔https://wisgoon.com/pin/31723535/اینم ببینید👆🏻😂😂💔 آرمیشونم😎💜(شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر… شخصیت من چیزیه که من هستم… اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی…....) 1399/11/01 | 19:58 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0daisy0 عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 6756 منم یه اهنگ چرتو نزدیک۴ساله گوش نکردم ولی همش تو مغزمه😬 🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️
من_چه_منم_چه_من_منم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 622 چقد تباهی🤣 خییلی😐😂💔 آرمیشونم😎💜(شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر… شخصیت من چیزیه که من هستم… اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی…....)
دکمه_سر_آستین عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 3780 کفتر کاکل به سر های هایجونی جونم یار جونم بیا دردت به جونمامشو شو شه لیپلک لیلیلونه😂😂 دیش دیری دیرین ماشالا😁💃
من_چه_منم_چه_من_منم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 622 بزنم نفت دربیادو مرور کن😂😂 شراره رو میشه جلو خانواده خوند 😂😂بزنمنفت دربیاد تو دهنمنمیوفته😂 آرمیشونم😎💜(شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر… شخصیت من چیزیه که من هستم… اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی…....)
من_چه_منم_چه_من_منم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 622 کفتر کاکل به سر های های جونی جونم یار جونم بیا دردت به جونم امشو شو شه لیپلک لیلیلونه😂😂 وایی اینارو تازه یادمرفتههههه بودد😂😂😂😂😂 آرمیشونم😎💜(شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر… شخصیت من چیزیه که من هستم… اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی…....)
یه_مامان_شاد_و_شنگول عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 4845 شراره رو میشه جلو خانواده خوند 😂😂 بزنمنفت دربیاد تو دهنمنمیوفته😂 وطنم ای شکوه پابرجا رو بخون😂😂
من_چه_منم_چه_من_منم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 622 منم یه اهنگ چرتو نزدیک۴ساله گوش نکردم ولی همش تو مغزمه😬 اخ من فقط ۱ ثانیه اینشراره رو دیدمحفظ کردم😂😂😂 آرمیشونم😎💜(شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر… شخصیت من چیزیه که من هستم… اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی…....)
من_چه_منم_چه_من_منم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 622 وطنم ای شکوه پابرجا رو بخون😂😂 اونو ک صدا و سیمای عزیز هیمیزاره😂😂😂😂💔 آرمیشونم😎💜(شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر… شخصیت من چیزیه که من هستم… اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی…....)
دکمه_سر_آستین عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 3780 وایی اینارو تازه یادمرفتههههه بودد😂😂😂😂😂 الان دیگه یادت اومد اخیش😌 دیش دیری دیرین ماشالا😁💃
من_چه_منم_چه_من_منم مدیر استارتر عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 622 الان دیگه یادت اومد اخیش😌 نامرد😂😂😂😂😂😂😂💔 آرمیشونم😎💜(شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر… شخصیت من چیزیه که من هستم… اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی…....)