2777
2789

خیلی ناراحتم و دلم گرفته 4 ماه قهر اومده خونه ی بابام دوتا بچه داره شوهرش دست بزن داره و خواهر شوهر های بی دینش با مادر شوهر خیلی تو زندگیش دخالت دارن بدبختی شوهرش هم دهن بینه و وقتی خواهر اعتراض میکنه خواهرم و کتک میزنه 

ان شاءالله سر شوهرش بخوره به سنگ و سر عقل بیاد

ان شا الله ولی فایده نداره چند بار خواهرم قهر اومده اما بی فایده این دفعه خواهرم پاشو کرده تو ی کفش میگه طلاق میخام شکایت هم کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شا الله ولی فایده نداره چند بار خواهرم قهر اومده اما بی فایده این دفعه خواهرم پاشو کرده تو ...

😊سلام

یه جا هست خیلیا حاجت روا شدن
خدا رو شکر منم هم حالم خوب شده
من هم دارم حاجتمو می گیرم
خواستید بگید معرفیتون کنم

😊سلام یه جا هست خیلیا حاجت روا شدن خدا رو شکر منم هم حالم خوب شده من هم دارم حاجتمو می گیرم خواستی ...

بله عزیزم اگه میشه به منم بگید خواهرم مادر هم نداره خیلی غصه میخورم براش کاری هم از دستم بر نمیاد

بله عزیزم اگه میشه به منم بگید خواهرم مادر هم نداره خیلی غصه میخورم براش کاری هم از دستم بر نمیاد

این ایدی پیج اینستا ایشون
پیام بدید
بگید ذکرهای مشکل گشا رو میخوام شروع کنم

ای دی پیج

rah_eshgh_elahi

فقط چون دورشون رایگان و  سرشون شلوغ
احتمال داره با کمی تاخیر جوابتونو بدن ...
اگر خودتون پیام بدید بهشون شانس  زود جواب گرفتن رو پیدا میکنید