2777
2789
عنوان

وای چه شری شد برام خدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 61 پست
بهترین کاراینه بگیدگوشیتونمیدیم وسیلمونوشکستی دیگ عینه سابقش نمیشه ویجوری اقاهه روردش کنین بره ولی ا ...

مگه میشه طرف از گوشی خودش بگذره

پر اطلاعاته ها!

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اینا هیچی اگه اطلاعات و عکس مهم داشته باشه و تل گرام دیگه نت ونه نصب کنه 

اتفاقا گوشیش قفل نداشت و باز کردم دیدم برنامه هاشو.

انقد آدم عوضی بوده،به همه زنا پبام داده نوشته میمیرم برات و...😑😒

اتفاقا گوشیش قفل نداشت و باز کردم دیدم برنامه هاشو. انقد آدم عوضی بوده،به همه زنا پبام داده نوشته م ...

علاوه بر بی اعصاب بودن بی ادب هم هستید 

طفلی اون ک از شما امانت گرفته چیزی 

یه کوتاهی کرد توی وسیله ابروش و مالش رفت 

میتونن سیمورمشوتحویل بدن بگن گوشیوریست میکنیم کلا 

بعضی اطلاعات فقط رو خود گوشیه

یادداشت ها، عکس ها، فایل ها

اصلا همچین چیزی ممکن نیست

تازه ارزش جنس استارتر با گوشی طرف برابر نیست که

الان کلا شر فقط دوبرابر شد

من جای استارتر بودم فقط دعا می کردم حافظه داخلی گوشی آسیب ندیده باشه و اطلاعاتش نپریده باشه

چون یه دعوایی بشه اون سرش ناپیدا 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
بعضی اطلاعات فقط رو خود گوشیه یادداشت ها، عکس ها، فایل ها اصلا همچین چیزی ممکن نیست تازه ارزش جنس ...

ببینید فقط حافظه نیست. من کلی پیام مهم دارم. کلی با چت هام خاطره دارم. کلی ناراحت می شم اگه همچین اتفاقی بیافته

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤
ببینید فقط حافظه نیست. من کلی پیام مهم دارم. کلی با چت هام خاطره دارم. کلی ناراحت می شم اگه همچین ات ...

اره دقیقا اصلا گوشی ادم میشه بخشی از زندگی ادم، یه شی ساده نیست

من حتی گوشی های قدیمی ام رو هم هنوز دارم، چون یه درصد احتمال می دم یه پیامی، متنی چیز مهمی توش باشه. چه برسه به گوشی کنونی خودم

همینکه مرده حاضر شده به عنوان گرو گوشیشو بده بزرگی کرده دیگه چه برسه به اینکه بشکنن گوشیشو بهش تحویلم ندن😐

یه چیزایی ادم می شنوه اینجا

بعضی اطلاعات فقط رو خود گوشیه یادداشت ها، عکس ها، فایل ها اصلا همچین چیزی ممکن نیست تازه ارزش جنس ...

بستگی به گوشی وتنظیماتش داره من خودم همه ی عکسهاوو...تورمم هست وشماره هامم روسیم کارتم عملن سیمورمم روبردارم بزارم رویه گوشیه دیگ میتونم همه ی اطلاعتموبرگردونم 

بله گوشی که مشخصه گرون تره ازوسیله ایشون یجورایی نامردی هم هست امااون اقاهم خیانت درامانت کردن ودوباروسیله روبردنودرستش نکردن حالاخدامیدونه برمیگردونه درستش میکنه یانه  

وقتی چشم امیدت به خدا باشه هیچ چیزاونقدرعجیب نیس که پیش نیاد(:💕🌱