2777
2789
عنوان

وای چه شری شد برام خدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من چی که اینهمه اعصاب خورد کنیی برام درست کرد و سرو صدا راه انداخت جلو درو همسایه،اعصاب خانوادمو بهم زد.

بعدم امانت برده بوده باید مواظب میبود،بعدم وسیلش یه جوریه ک اگه تعمیر بشه دیگه مثل قبل کار نمیکنه و بدرد نمیخوره

اقا تو چرا همش این استیکر رو میزاری 🤣🤣؟؟

چون میطلبه خوب!!!!!

یکم دقیق بشو تو تاپیکا و محتواشون بینین اینشکلی نمیشی

من ۹۰ درصد مواقع هنگم از چرندیات و تخیلات نی نی سایتی ها😂😂😂😂😂😂😂😂

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

چرا دق و دلی رو سر وسیله خالی می کنید 

یه کارایی می کنید ادم می مونه واقعا

حالا طرف اشتباه کرده، برده که نگرفتید می زنید وسایلشو داغون می کنید

هیچی برید درست کنید اگه درست شدنیه، اگه نه که باید عینشو براش بخرید

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

بهترین کاراینه بگیدگوشیتونمیدیم وسیلمونوشکستی دیگ عینه سابقش نمیشه ویجوری اقاهه روردش کنین بره ولی اگ بفهمه گوشیشوشکستین حدداقققلشش بایدیکوخورده ای خسارت بدین شایدم بیش ترالان گوشی خیلی گرون شده

وقتی چشم امیدت به خدا باشه هیچ چیزاونقدرعجیب نیس که پیش نیاد(:💕🌱
من این شکلی میشم👈🏻    

از تو هم خوبه 

میخوره به تاپیکا 😂😂😂😂

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷