کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
ولش کن دلخوری جیه هی از الان می خوای دلخور بشی فراموش کن از الان یاد بگیر هر چی دیدی و شنیدی قورت بدی تموم و شاد باشی و از زندگیت لذت ببری من همش دلخور شدم الان با دو تا بچه کارمون به طلاق رسیده
نامزد من که مخالفه پیامه. میگه یا تلفنی بگو یا حضوری . درستشم همینه وقتی رو در رو میگم بهش بعدش همو بوس میکنیم تموم میشه میره ولی پیام که میدیم دو ساعته ادامه دار میشه به نظرم رو در رو بگو عزیزم که زودم بغلت کنه بوست کنه
خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲
ولش کن دلخوری جیه هی از الان می خوای دلخور بشی فراموش کن از الان یاد بگیر هر چی دیدی و شنیدی قورت بد ...
خب اخه نمیشه هم که باید بدونه خط قرمزای من کجاست تا اونا رو رد نکنه نمیشه که هر چی گفت من هیچی نگم و تو دلم بریزم تهش فقط بی احترامی ها بیشتر میشه و من ناراحت تر