2777
2789

وقتی ک آرومه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلفنی بگم یا با پیام ؟ اخه دلخوری هم با یکی از پیاماش پیش اومد

ن حضوری بگی بعتره بیشتر روش اثر داره

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
تلفنی بگم یا با پیام ؟ اخه دلخوری هم با یکی از پیاماش پیش اومد

هر طور راحتی من خودم برای اینکه قیافه طرف رو ببینم و بتونم بحث رو کنترل کنم معمولا پتی تلفن حرف نمیزنم فقط حضوری ولی شما هرطور راحتی

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

ولش کن دلخوری جیه هی از الان می خوای دلخور بشی فراموش کن از الان یاد بگیر هر چی دیدی و شنیدی قورت بدی تموم و شاد باشی و از زندگیت لذت ببری من همش دلخور شدم الان با دو تا بچه کارمون به طلاق رسیده

دست خدا بالاتر از همه دست هاست

نامزد من که مخالفه پیامه. میگه یا تلفنی بگو یا حضوری . درستشم همینه وقتی رو در رو میگم بهش بعدش همو بوس میکنیم تموم میشه میره ولی پیام که میدیم دو ساعته ادامه دار میشه به نظرم رو در رو بگو عزیزم که زودم بغلت کنه بوست کنه 

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲
ولش کن دلخوری جیه هی از الان می خوای دلخور بشی فراموش کن از الان یاد بگیر هر چی دیدی و شنیدی قورت بد ...

خب  اخه نمیشه هم که باید بدونه خط قرمزای من کجاست تا اونا رو رد نکنه نمیشه  که هر چی گفت من هیچی نگم و تو دلم بریزم تهش فقط بی احترامی ها بیشتر میشه و من ناراحت تر 

اخه حضوری هم میره تا دو سه روز دیگه بعد من اینو یادآوری کنم نمیگه تو چقد حساس و کینه ای هستی  ک ...

خو سر حرف و قشنگ باز کن بگو من از فلان چیز خوشم نمیاد و حساسم لطفا دیگه تکرار نکن و دلیلتم بگو 

با مهربونی 

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪