2777
2789

انشالله مشکلت حل بشه🙏🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم گلم ممنون عزیزم 

فدات خانومی❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ایشالا ب حق 5 تن هرچی از خدا میخاین بهتون بده عزیزم 

فدات شم مهربون الهی آمین همین طور خودت مهربون 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
سلام الان براتون سوره کوثر میخونم هدیه به حضرت زهرا.برای حاجت دلت 

سوره کوثر خوبه؟ 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟

الان چند روزه شوهرم باهام سر چیز الکی قهر کرده آشتی نمیکنه انگار طلسم شده نمیدونم چیکار کنم.یا ودود و هم میخونم 

قربونت برم گلم خودتو ناراحت نکن همه چیز درست میشه عزیز دلم 😘❤️

خدا کنه. هر از گاهی اینحوری میشه احساس میکنم حسود که داریم برامون دعا میخونن بخدا. منم تو این مدت دست به دامان خدا میزنم

الان چند روزه شوهرم باهام سر چیز الکی قهر کرده آشتی نمیکنه انگار طلسم شده نمیدونم چیکار کنم.یا ودود ...

عزیزم مرتب آیت الکرسی بخون منم براتون میخونم ب نیت اینکه خودش بیاد منت کشی شماهم بخون منم میخونم براتون معجزه میکنه