2777
2789

بچه ها شوهر من خییییییلی رفیق بازه 

سه هفته پیش یه شب به ساعت هفت گفت کار دارم میرم بیرون

بعدشم میخوام برم الواتی دیر میام 😕😕

من گفتم داره شوخی میکنه لابد 

هیچی نگفتم و رفت ساعت ۹زنگ زد کارم تمام شده میخوام برم پیش همکارم 

مشروب بخورم 

حالا شایذم نرفتم منم گفتم بیا خونه کجا میخای بری 

قطع کرد ولی نیومد تا ساعت ۱۲/۳۰

منم داشتم دیوووووووانه میشذم 

حمله پانیک بهم دست داد 

دیگه ساعت ۱۲/۳۰زنگ زدم بش انقدددددددر جیییییییغ زدم پشت تلفن 

فقط میگفتم تو داری چه گهی میخوری هی مگفت چی شده نکن این کارا رو 

یه چشم سیاه لایکم کنه

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حمله پانیک چون شوهرت رفته بیرون؟؟؟ رفته که رفته 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

میگفت من حالم بده درو باز کن نمیتونم برم جایی تا اینکه خودش تونست درو از پشت باز کنه 

تا اومد تو خونه لباس پوشیدم گفتم من میخوام بیرون الواتی هررررر چی گفت برعکس شو کردم پسرمم هم بیدار شد خلاصه انقدرعصببببانی شد هی میگفت سه ساعت دارم منت میکشم دررصورتی که اصلا معذرت

مگه میشه انقد خونسرد زندگی کرد؟

من که دارم میکنم شده

آدم با بیرون رفتن شوهرش مشکل داره میشینه منطقی باش صحبت میکنه

قبول نکرد میشینه با خودش فکر میکنه که میتونه این ایراد رو تحمل کنه یا نمیتونه

آخه حمله پانیک؟؟ آدم تو هواپیمای در حال سقوط بهش حمله پانیک دست میده

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
من که دارم میکنم شده آدم با بیرون رفتن شوهرش مشکل داره میشینه منطقی باش صحبت میکنه قبول نکرد میشین ...

بعضیا مثل خودم خیلی سخته براشون تحمل کردنو نادیده گرفتن

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند