2777
2789
عنوان

چرا ادما اینقدر کثیف شدن؟

874 بازدید | 40 پست

همه جور تاپیک زده میشه دیگ تو نی نی سایت

دیگ حالم داره بهم میخوره

نی نی سایت همش شده توهین و تحقیر. و ترویج بی حیایی 

ادم از زندگی ناامید میشه😔

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از عشقو عاشقی و ازدواج حالم بهم میخوره دیگ 

یه موردی بود بهم ابراز علاقه کرد خیلی ازبس این تاپیکا رو تاثیر گزاشته،طرفو شستم انداختم رو بند 😢😐🤦🏻‍♀️😫

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
بی حیایی اگه خیانت توش نباشه که چیز بدی نیست  ادم دو روز زنده است چرا باید حیا داشته باشه که ...

😐😐😐😐

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
بی حیایی اگه خیانت توش نباشه که چیز بدی نیست  ادم دو روز زنده است چرا باید حیا داشته باشه که ...

تاپیک دوس پسرم یا شوهرم

عوق حالم رو بهم زد

حتی شوخیشم جالب نیس

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
چیه!!!!

پبچ‌پبچه:/

چون حموم نمیرن😅

شوخی کردم ببین اینحا جایی که همه درمورد مشکلاتشون صحبت میکنن تا راه حل پیدا کنن...

و همه جور مشکلی هم وجود داره...

آدما نمیان اینجا درمورد خوشی هاشون صحبت کنن

نمیان درمورد روزای خوبشون صحبت کنن

اگه هم حرف بزنن خیلی کم..

#مثل اکثریت فکر نکن..

بخاطر کنکور از نی نی سایت میرم..میشه واسه قبولیم یه صلوات بفرستی؟