2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

127 بازدید | 17 پست

سلام خانمها.

امیدوارم حال دل همه شما خوب باشه.

پسرم الان دو سال و هشت ماه داره ولی برای از پوشک گرفتن اصلا همکاری نمی کنه. کسی از شورت آموزشی استفاده کرده. خریدنش فایده داره؟؟؟ روش شما برای اینکه بچه رو از پوشک بگیرید چی بود. ممنون از راهنمایی شما. 

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب‌ها چطوریه؟ پوشکش تا صبح خشک میمونه؟ یا هنوز شب‌ها هم پوشکشو خیس میکنه؟

هنوز خیس میکنه. 

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......

روش من این بود که دیگه پوشکش نکردم چندروز اول هر یه ربع میبردمش بعد دیگه عادت کرد البته اینم بگم که من پسرم رو از ۶ماهگی تو دسشویی میشستم و با محیط دسشویی اشنا بود و از یکسالگی هم واسه پی پی میبردمش تو دسشویی. 

میدونست دسشویی جای جیشه. ۱۷ماهگی که دیگه پوشکش نکردم سریع همکاری کرد

لبریزم از سکوت بسیار
هنوز خیس میکنه.

پس هنوز زوده عزیزم. عجله نکن. تا وقتی که شبها جاشو خیس میکنه نباید از پوشک بگیریش. چون نمیتونه کنترل کنه. 

قبل از خواب بهش مایعات نده. بزار یه چند وقت بگذره، بعد که دیدی شب‌ها تا صبح خشکه، اون وقت میتونی شروع کنی به گرفتن پوشکش.

روش من این بود که دیگه پوشکش نکردم چندروز اول هر یه ربع میبردمش بعد دیگه عادت کرد البته اینم بگم که ...

راستی از یکسالگی اصلا شبا پوشکش خیس نمیشد

میگن این خیلی مهمه که شبا جیش نکنه

لبریزم از سکوت بسیار
پس هنوز زوده عزیزم. عجله نکن. تا وقتی که شبها جاشو خیس میکنه نباید از پوشک بگیریش. چون نمیتونه کنترل ...

ممنون از راهنماییتون

دختر منم همکاری نمیکنه جیش میگه ولی برای مدفوعش میگه پی پی،بعد باید پوشکش کنم میبرم دستشویی نمیشینه کارشو بکنه😑😑😑

یه مدل دوستت دارم هست که گفته نمیشه                فقط فهمیده میشه                                           بهش میگن:                                       دوستت دارم واقعی    
راستی از یکسالگی اصلا شبا پوشکش خیس نمیشد میگن این خیلی مهمه که شبا جیش نکنه

ممنون. ولی پسر من هنوز شبها پوشکش خیسه