2777
2789
عنوان

اقدام

105 بازدید | 14 پست

میشه کمکم کنید لطفا من آبان ماه آمپول hmg زدم ماه پیش پرید شدم این ماه دو روز عقب انداختم درد سینه ندارم یه تخمدونام درد میکنه با کمرم به نظرتون دوباره تنبلیم شروع شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو این ماه مصرف نکردم چون شوهرم ضعیف بود دوماه دارو مصرف کرده دکتر گفت دیگه هیچی مصرف نکن تا شوهرت ...

اهان خب اگر تنبلی داشتی از قبل که قطعی فکر نکنم خوب بشی اما کنترل میشه و میتونی باردار بشی

دکترت درست گفته چون هر جی تو دارو مصرف کنی تا مادانی که همسرت مشکل داشته باشه فایده نداره 

اما دعا میکنم برات که باردار باشی این ماه

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
اهان خب اگر تنبلی داشتی از قبل که قطعی فکر نکنم خوب بشی اما کنترل میشه و میتونی باردار بشی دکترت در ...

ممنون عزیزم یعنی میشه آخه من پارسال آمپول زده بودم تا ۶ ماه بدون دا رو به وقتش پرید میشدم 

ممنون عزیزم یعنی میشه آخه من پارسال آمپول زده بودم تا ۶ ماه بدون دا رو به وقتش پرید میشدم 

توکل کن ب خدا هر چی اون بخواد همون میشه

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
مشکلش چیه

تعداد اسپرمش ۶ میلیون بود تحرکش خیلی کم بود یه ماه قرص اسپریژن با آمپول فولیگنان مصرف کرد تعدادش شد ۱۸ میلیون حرکتش ۲۰ ولی دکتر اورولوژ بهش قرص کو کیوتن داده با ویتامین که تعدادش بیشتر بشه 

سلام ببخشید منم یه سوال دارم من تا شهریورماه پریود هام منظم بودن  35روز بود دوره هام مهر وابان پریود نشدم آمپول زدم پریود شدم من این ماه امپول زدم 1دی من پریود شدم الان باید 1بهمن پریود شم یا 5بهمن 7ماهه اقدامم