2777
2789
عنوان

قرص ویتامین ای واسه مژه

350 بازدید | 13 پست

ممکنه حساسیت بده؟؟؟ زدم ب مژه هام برا پرپشتی. یه چشمم کاسه ی خونه صورتم ورم کرده اشک ازچشمام میاد گلومم میسوزه😐

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقن حساسیت میده چرا امتحان میکنی روی چشم 

مطمعنی؟؟ اخه چندبارزدم هبچی نشد. یعنی ایندفعه رفته توچشمم؟ 

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما

اومدم بگم نکنی این کارو که دیدم انجام دادی

حساسیت کردی

اصلاااا چیزی نزن به چشم و مژت فقط محصولات تخصصی که واسه ی چشم و ابروعن استفاده کن

تا یه ساعت دیگم خوب نشدی یه دکتر برو

دو نفریم با یه کاربری!😊
اومدم بگم نکنی این کارو که دیدم انجام دادی حساسیت کردی اصلاااا چیزی نزن به چشم و مژت فقط محصولات ت ...

😔

درود بر بانوان عزیز

من یه پیج زدم تا بتونم کسب درآمد کنم
خوشحال میشم از نزدیک با کارهای من آشنا شید
اول راهم و به حمایت شما عزیزان نیاز دارم
آدرس پیج در اینستاگرام
https://www.instagram.com/aza_silk/ 
ازتون خواهش میکنم فالو کنید و به دوستانتون معرفی کنید 

این چه کاریه آخه؟ فقط محصولاتی که مخصوص خودشه رو باید به مژه بزنی دیگه تکرار نکنیا این کارو خدایی ...

اینجا گفتن خوبه زدم اشتباه کردم.دیگه نمیزنم فقط خوب شم یه چشمم خون شده

اینجا گفتن خوبه زدم اشتباه کردم.دیگه نمیزنم فقط خوب شم یه چشمم خون شده

اینجا خیلی حرفا میزنن که اصنم اصولی نیس

ان شاء الله که خوب میشی ولی اگه تا فردا خوب نشد حتما برو دکتر

اگه خوب نشد حتما دکتر بریااا

باشه چه دکتری عمومی؟