2777
2789
عنوان

مامانایی که نان اچ آ دادین به بچه هاتون میشه یه سر بزنید اینجا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 44430 بازدید | 108 پست
آهان‌متوجه شدم  مرسی عزیزم

خواهش میکنم😊❤

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم اچ آ میخوره وزن گیریش خوبه راضیم فقط این ک دفعش سبز شده از وقتی شروع کردم

وای خدا شمارو واسه من رسوند که از نگرانی دربیام چون همه بهم گفتن پهلوهاش سرما خورده یه ۲۴ ساعت ببند درست میشه من سه روزِ بستم فرقی نکرد نگران شدم که نکنه مساله ی مهمیِ 

چند وقته که اچ آ میدین؟ و چرا اچ ا واسه شما هم تجویز شده؟ 

پسرِ شمام دفعش کم شده؟

وای خدا شمارو واسه من رسوند که از نگرانی دربیام چون همه بهم گفتن پهلوهاش سرما خورده یه ۲۴ ساعت ببند ...

قربونت عزیزم ن بابا نگران نباش من از دو ماهگی میدم ب پسرم الان ۵ ماهشه از همون شبی هم ک شروع کردم مدفوعش سبز شد فقط وقتایی ک در روز شیر خودمو بیشتر میخورد مدفوعش زرد میشد ولی باز دفعه بعدش سبز، روزی دوبار هم دفع داره، ن من اوایل چون شیرم کم بودم خودم براش شروع کردم اول اپتامیل میدادم وزن دهیش خوب نبود برای بچم، بعدش باز نان گرفتم براش 

مثل بوےیاس اول صبحدیوانه ڪننده است، نگاهت...

دکتر به من گفت بچه ای که شیر مادر میخوره باید نگران تغییر رنگ مدفوع باشی اگه شیر خشک میخوره هر رنگی طبیعیه حتی خاکستری و سبز و پیگیری نیاز نداره.منم دخترم حساسیت به پروتیین گاوی داره خون توی مدفوعش بود به پپتی حونیورم حساسیت نشون داد البته شیر خودمم میخوره کمکی دکتر براش بیومیل سوی نوشت بریایه پروتیین سویاس. کاش پپتی بهش میساخت چون با این شیر خشک یبوست گرفته متاسفانه

خدایااا هزار مرتبه شکرت .یه صلوات برا سلامتی دخترم بفرست سالم بیاد بغلم برا همه منتظرا دعا میکنم 🙏خدایااا شکرت دخترم۲۷ مهر ۹۹ قدم رو چشممون گذاشت❤

اناد جون‌اگه مطمینی حساسیت داره اچ آ نده چون اچ آ رو زمانی باید بدی که بجه حساسیت نداره و جلوگیری میکنه از بروز حساسیت .اگه الان داره باید پپتی بدی چون پروتیینش کاملا شکسته شده من خیلی راضی بودم ازش دفعشم قهوا ای و خوب بود ولی متاسفانه دوباره رگه های خون دیدم و قطش کردم خودمم رژیم لبنیات و گوشت گاو دارم کاش میدونستم کی کاملا خوب میشن 

خدایااا هزار مرتبه شکرت .یه صلوات برا سلامتی دخترم بفرست سالم بیاد بغلم برا همه منتظرا دعا میکنم 🙏خدایااا شکرت دخترم۲۷ مهر ۹۹ قدم رو چشممون گذاشت❤
قربونت عزیزم ن بابا نگران نباش من از دو ماهگی میدم ب پسرم الان ۵ ماهشه از همون شبی هم ک شروع کردم مد ...

مامان طه جون شما که پسرتون الرژی نداشت چرا اچ آ رو جایگزین ابتامیل کردین؟ چرا همون نان ساده ندادین؟ 

بعدم علاوه بر اینکه دفع کوچولوتون سبز شده بد بو هم شده؟ 

من چون این هفترو اصلا بهش شیر مادر ندادم خیلی یبس شده بچم همش در حال زور زدنِ

اناد جون‌اگه مطمینی حساسیت داره اچ آ نده چون اچ آ رو زمانی باید بدی که بجه حساسیت نداره و جلوگیری می ...

مانلی جون مساله اینجاست که مطمین نیستم 

داستان اصلا از اونجا شروع شد که پسر من ابتامیل میخورد و شیر من رو باهم البته شیرم رو میدوشم بهش میدم چون سینم رو نمیگیره بعد صورتش جوش زد بدجور و ابروهاش مثل موکت زبر شد و پوسته پوسته شد زنگ زدم مطب دکترش ، منشیِ دکترش که عکس رو دید ،(خودش ۳۰ سال پرستار بخش نوزادان بوده یه پا دکترِ) گفت الرژی داده پپتی بهش بده خلاصه ما رفتیم پپتی رو با بدختی پیدا کردیم دادیم دو روز یه جوری اسهال شد که تا پشت گردنش هر بار پس میداد اون رو قطع کردم گیگوز دادم باز اسهال شد الان چند روزِ اچ ا شروع کردم اشتهاش یکم‌کم شده ازطرفی یبس هم شده یه روز درمیون شکمش کار میکنه ولی ببخشید به شدت سبز و بدبو

مانلی جون مساله اینجاست که مطمین نیستم  داستان اصلا از اونجا شروع شد که پسر من ابتامیل میخورد ...

دختر منم همین علائم رو داشت رگه های خونم توی مدفوعش داشت آزمایش داد معلوم شد هم به پروتیین گاو هم به لاکتوز شیر من حساسه حالا قطره میخوره مشکل لاکتوز حل شده 

دختر منم همین علائم رو داشت رگه های خونم توی مدفوعش داشت آزمایش داد معلوم شد هم به پروتیین گاو هم به ...

مام آزمایش دادیم چیزی نشون نداد حالا نمیدونم باید مجدد تکرار شه یا نه 

امروز عصری وقت دکتر داره

لپ هاش قرمز و دون دون میشد روی بازو و رون پاش اگزما میزنه همچنان نفخ، دلپیچه، اسهال تست آلرژی هم ...

عزيزم ني ني من سه ماه و خورده ايي داره و به خيلييي مواد غذايي مث ني ني شما آلرژي داره و علايمي هم كه نشون ميده رفلاكس و اگزما هست

شما چطوري تونستي يك سال تمام لب به لبنيات و گوشت و تخم مرغ و .. نزني و شير خودت رو هم بدي؟ اخه من حتي ارده و شيره و كنجد و مركبات و گوجه و بادمجون و..هم حساسيت داره.واقعا خسته سدم از رژيم..شيرخشك هم نان اچ آ ميدم

داروي رفلاكس هم بهش ميدم

كافيه من دو تا دونه پسته يا گردو يا عسل يا اون مواد غذايي بالا كه گفتم بخورم تا استفراغاي شديد كنه..

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
وای خدا شمارو واسه من رسوند که از نگرانی دربیام چون همه بهم گفتن پهلوهاش سرما خورده یه ۲۴ ساعت ببند ...

عزيزم پسر منم اچ آ ميخوره بخاطر رفلاكس آلرژيك كه داره

علايم الرژي پسر شما چيه؟

ني ني من ٩٦ روزشه

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜