2777
2789
عنوان

بچه ها کسی ...

48 بازدید | 8 پست

اینجا اپراتور لیزر هست یا اطلاعات داشته باشه؟

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

لیزر چی؟

موهای زائد 

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم میرم راضیم

ن میدونی من ۴ ساله لیزر میرم خب 

اولین بار دستگاهم دایود بود ک خیلی قدیمی بود 

بعده ۱ سال دستگاهم و عوض کردم کندلا رفتم ک واقعا خیلی خوب بود ب جز ۱۰ درصد موهام ک درمیومد دیگ موهام رشد نمیکرد و قرار شد سالی ۱ بار برم شارژ مگ اونجاهایی ک هنوز مو داره 

اقا من تیر ماهه همین امسال واسه شارژ دستگاهم و الکس دایود ۲۰۲۰ کردم ولی موهام برگشته میخوام بدونم چ خاکی تو سرم بریزم 

ن میدونی من ۴ ساله لیزر میرم خب  اولین بار دستگاهم دایود بود ک خیلی قدیمی بود  بعده ۱ سا ...

عه؟ جدی؟ چ بد

منم الان دستگاهش تلفیق الکس و دایوده،خاروشکر خیلی خوبه

منم قبلا یجادیگ میرفتم خیلی راضی نبودم درمیومد موهام

نعمت هایتان را بشمارید :)))))
عه؟ جدی؟ چ بد منم الان دستگاهش تلفیق الکس و دایوده،خاروشکر خیلی خوبه منم قبلا یجادیگ میرفتم خیلی ر ...

اپراتورش میگ بخاطره تعییر دستگاه ب موها شوک وارد شده بعده چند جلسه درست میشه

من ۵ جلسه رفتم تازه بدترم شد 

اپراتورش میگ بخاطره تعییر دستگاه ب موها شوک وارد شده بعده چند جلسه درست میشه من ۵ جلسه رفتم تازه بد ...

وای چ بد

احتمالش هست بخاطر دستگاهش باشه ک شوک وارد شده

مگ همون جای قبلی نرفتی؟

نعمت هایتان را بشمارید :)))))