2777
2789
عنوان

آخه بعد سه ماه 😒

205 بازدید | 16 پست

بچه ام سه ماهشه به شدت هم اذیت میکنه وقتی بیداره فقط گریه میکنه حالا همکارای شوهرم اون اوایل که ۵ روز ش بود بچه ام زنگ زدن خانماشون یه حال پرسیدن گفتن میخوایم‌بیایم‌گفتم قدمتون رو چشم ولی نیومدن به قول معروف خوش گذرونی هاشون رو کردن حالا بعد سه ماه میخوان بیان شوهرمم میگم بگو آمادگی نداریم قبول نمیککه میگه زشته مهمونن باور کنید من اصلا وقت نمیکنم خونه امو تمیز کنم فعلا هم‌کسی نیست بچه رو نگهداره من خونه رو تمیز کنم خیلی هم کثیفه شوهرمم رفته سرکار دیشبم که اومد خونه بچه گریه میکرد گفت حوصله ندارم نگهش دارم دلم‌میخواد بشینم‌فقط گریه کنم شوهرم‌به کنار که یه ذره کمک نمیکنه و درک نداره اون همکاراش هم عقلشون نمیکشه بعد سه ماه دیگه دیدنی نباید بیان من الان از خودم بیزارم بس خسته ام چه برسه به یکی دیگه چیکار کنم آبروم‌ میره الانم دارم بچه شیر میدم‌ به شوهرم میگم‌بذار از پول خودم یه کسی زو بگم‌روزی دوساعت بیاد کمکم قبول نمیکنه دلم ‌میخواد بمیرم 😭

خب گذاشتن چند ماه بگذره تا هم شما عوارص زایمان نداشته باشی هم بچه یکم جوندار بشه به قول معروف

ما هم واسه اقوام دور و دوست و همکار دوسه ماه بعد از تولد میریم

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت ک رفت سرکار زنگ بزن شرکت هماهنگ کن کارگر بفرستن واست

میترسم یهو بیاد چون ساعت کتریش مشخص نیست هر روز یه ساعتی میاد میترسم بیاد ببینه باز یه جنگ اعصاب راه بندازه 

چقدر پرتوقعی خواهر یجور گفتی بعد سه ماه فکرکردم خواهرت یا مادرتن

همسرهمکارشوهرت! 

بچرو دوساعت بخوابون یواش یواش یه دستی به خونه بکش میوه و... هم اماده کنم کن واسه شام ک نمیان

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
میترسم یهو بیاد چون ساعت کتریش مشخص نیست هر روز یه ساعتی میاد میترسم بیاد ببینه باز یه جنگ اعصاب راه ...

اگه یهو اومد کارگره رو سریع ی جا قایمش کن بعد بفرستش بره یا حالا اگ دید ک بگو خودم پولشو دادم دیگ عوضش کارات جمع میشه

بچت که خوابید کاراتو بکن بنظرم بیشتر خودت تنبلی  ببخشید البته 

ولی باید برنامه ریزی داشته باشی تا کارات نمونه یا به یکی از فامیل خودت یا شوهرت بگو بچه رو نگه داره تا تو کاراتو انجام بدی غصه خوردن نداره که

اونا برا شام میان ؟

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

خب گذاشتن چند ماه بگذره تا هم شما عوارص زایمان نداشته باشی هم بچه یکم جوندار بشه به قول معروف ما هم ...

آخه با بچه کوچیک بعد سه ماه سخته ما اینجا همه همون ۱۰ روز اول میرن که مادر دختر خونه است و کمک احواله بعدش واقعا سخته تنهایی مثلا چند هفته پیش یکی از همکادای دیگه اش اومد از اول اونا اومدن تا آخر بچه من گریه میکرد تو اتاق یا شیر میدادم یا تو پتو با شوهرم تکونش میدادیم یعنی اصلا پذیرایی درست و حسابی نشد بکنیم خودم خجالت کشیدم اینقدر بعدش اعصابم خورد شد میدونم این دفعه هم آبروم میره با این خونه و زندگی هم بعدش اعصابم باز خورد میشه واقعا باید درک کنن خوب همون اول که کمکی تو خونه هست بیان 

بچت که خوابید کاراتو بکن بنظرم بیشتر خودت تنبلی  ببخشید البته  ولی باید برنامه ریزی ...

آخه مشکل اینجاست بچه ام‌نمیخوابه در طول روز نهایت چرتش نیم ساعته صبح ها اونم تا گهواره هز حرکت وایمیسته بیدار میشه همون نیم ساعتم باید گهواره رو تکون بدی الان غذا درست کردن من هرروز تو همون نیم ساعته بدو بدو میرم قابلمه‌میذارم باز میام گهواره تکون میدم واقعا بعضی ها مثل مادرشوهرم و مامان خودمم همین حرفا شما رو میزدن خودت برنانه ریزی نداری و فلان فقط دو ساعت صبح گذاشتم پیششون رفتم‌ اومدن حق رو بهم دادن بماند چقدر تو اون دوساعت زنگ زنگ ولی خودشون دیگه ساکت شدن چون درک کردن واقعا بچه ام اذیت میکنه تا خالا هم دکتر خیلی بردیم میگه ۴ ماه خوب میشه و فلان 

اگه یهو اومد کارگره رو سریع ی جا قایمش کن بعد بفرستش بره یا حالا اگ دید ک بگو خودم پولشو دادم دیگ عو ...

دقیقا پولش رو خودم‌میخوام‌بدم از اون‌نمیگیرم ولی نمیدونم چرا قبول نمیکنه  زنگ بزنم کارگر بیاد به شوهرمم‌زنگ بزنم بفرستمش دنبال خرید دیرتر بیاد مگه 

با پول خودتم نمیذاره کارگر بگیری؟؟؟با پول خودته نیاز به اجازه نداره.زنگ بزن از یه جای مطمئن کارگر بف ...

آره با پول خودم‌نمیذاره حتی با پول خودم نذاشت پالتو بگیرم دیوونه ام‌کرده منم میخوام‌یواشکی کارامو بکنم ولی نمیخوام لو برم‌چون واقعا حوصله جنگ و دعوا رو ندارم 

آخه مشکل اینجاست بچه ام‌نمیخوابه در طول روز نهایت چرتش نیم ساعته صبح ها اونم تا گهواره هز حرکت وایمی ...

واقعا چرا اینقد کم میخوابه بهش رازیانه میدی؟

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

آخه با بچه کوچیک بعد سه ماه سخته ما اینجا همه همون ۱۰ روز اول میرن که مادر دختر خونه است و کمک احوال ...

حالا که دیگه قراره بین پس بیشتر از این حرص نخور

در اتاقها را ببند و فقط اونجاهایی که توی چشمه تمیزکن

گریه بچه هم دست شما نیست که خجالت بکشی

نگران پذیرایی هم نباش 

میوه شیرینی یا هرچی قراره بیاری بچین روی میز وقتی اومدن باید فقط تعارف زبانی کنی

بعد هم خودتو اذیت نکن همه میدونن با بچه کوچیک مخصوصا گریه کن خیلی سخته و توقع بیشتری ازت ندارن

من همیشه قبل از مهمونی دادن خیلیییی حرص میخورم بعدش میبینم چه حیف که لذت مهمون داشتن را از خودم گرفتم

قدم بچه براتون پر از خیر و برکت باشه انشالا

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری