2777
2789
عنوان

خداییش خسته نشدید از این همه پُززززز؟؟!🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 85 پست
فکر کنم پیروز اومدم با موستانگ جیتیم برسونمت تو ماشین من جا گذاشتی🙄😂😁🤐

اها همون ماشینی ک من بهت هدیه دادم😏🍃

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃
صب ساعت ۹.۴۰ چه حوصله ای داری اسی😁البته که خیلیا اینجورین ولی میشنوی باور نکن یبار تو ی تاپیکی همه ...

وای دمت گرم.منم تاپیکای دیگشو خوندم دایم از کتک کاری و پول ندادن شوهرشو و...میگفت ولی هیچ وقت ب روی کسی نیاوردم از ترس حق الناس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه اینم هست: ۸.من ۳بار ازدواج موفق!!داشتم الانم چهارمی اومده با کلی ثروت و عشق در خونمون التماس م ...

😐😂👌

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
تازه بعضیارو دیدین رو پروفایلشون برمیدارم پیامهای عاشقونه شوهراشونو میزارن من حالم بهم میخوره مثلا ...

ببین شاید ۱ اپسیلون اون کار هم محلی از اعراب داشته باشه ولی اینایی ک روی پروفایل تولدِ بچه ۳ماهشونو بهش تبریک میگن رو هیچ وقت فازشونو نگرفتم🤔

تو صندوق پورشه ات جا گذاشتی باز 😐👌؟؟

وااا ماشین پروشم رو خب دیروز پرت کردم تو سطل زباله..مجبورم اینو هم بندازم دور عب نداره الان میرم ی لامبورگینییی میگرم🤐🍃

پ.ن:سطل زباله هامون بزرگع😐

وااا ماشین پروشم رو خب دیروز پرت کردم تو سطل زباله..مجبورم اینو هم بندازم دور عب نداره الان میرم ی ل ...

یادت رف بگی سطل زباله هاتون از طلاس😂👌

گفتم یاداوری کنم

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
 😎😎 کنار لامبورگینی من پارک کرده

😒لعنتی میگم سوییچ کجاست‌..میخای پز ماشینتو بدی حداقل بگو کنار سوییچ لامبورگینی منه...دروغم بلد نیستیم ک😂🍃

شوهر پز نداره. اگه یکی خودش رشد کرده باشه پز هم بده من بدم نمیاد

گلم اخه جار زدن خوشبختیو مسایل خصوصی رو هممون بلدیم.شخصیت اینه ک ادم همه هدفش چزوندن هم نوعش نباشه و زندگی خصوصیش مال خودش باشه و بس

یادت رف بگی سطل زباله هاتون از طلاس😂👌 گفتم یاداوری کنم

نه یادم بود اخه جنسشون از مروارید خالصه برا همین نگفتم از طلان😏😐🍃

😒لعنتی میگم سوییچ کجاست‌..میخای پز ماشینتو بدی حداقل بگو کنار سوییچ لامبورگینی منه...دروغم بلد نیست ...

😂😂😂😂😂😂نه دیگ کنار لامبورگینی من پارک کردی خواستم جای ماشینو بت بگم😎😎😎

عجب بابا عجب