2777
2789

خدا هنوز صلاح نمیدونه بی بی چکم 14 روز بعد ای یو ای منفی شده دیگه سپردم به خودش. با دلای پاکتون دعا کنین دامن منم سبز بشه

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

پریود شدی؟!؟!! 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هنوز پریود نشدم . فولیکولام کوچیکن. 

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

عزیزم ان شاءالله خدا دامنتو سبز کنه و یه بچه سالم و صالح بهت بده ..

کارایی که من واسه بچه دار شدن انجام دادم ..

ختم سوره حشر ..نوشتن آیه ۳۱ سوره رعد بستن به کمر ..هدیه صلوات روزی صدتا به امام زمان و شهید هادی و سامانلو ..

خوردن خرما و سیاهدونه از اول پریودی تا ۲۰ پریودی

منم همین مشکلو دارم میشه بگی چطوری خرما و سیاهدونه

یک کیلو خرما رو هسته هاش دربیار ..بزار رو گاز چند قاشق روغن زیتون بهش اضافه کن و تفت بده با هم که خرماها نرم بشن ..

بعد یه لیوان سیاهدونه بهش اضافه کن دوباره تفت بده ..قشنگ با هم قاطی بشن ..

بعد گاز خاموش کن ..به اندازه یه گردو بردار گلوله کن همش رو ..

من یکی صبح ناشتایی میخورم یکی عصرا ..

خیییلی موثره ..

پیاده روی هم داشتم ..خیلیا ماه اول نتیجه گرفتن ..ولی قشنگ سه ماه انجام بدی دیگه کامل اوکی میشی ..

از اول پریودی تا ۲۰ پریودی

عزیزم ان شاءالله خدا دامنتو سبز کنه و یه بچه سالم و صالح بهت بده .. کارایی که من واسه بچه دار شدن ا ...

چقد خوب .خدا بچتونو حفظ کنه .  من خیلی وقته عسل سیلدونه استفاده کردم ولی بازم ادامه میدم. ممنون بابت توصیت. دعا کنین برام عزیزم

یک کیلو خرما رو هسته هاش دربیار ..بزار رو گاز چند قاشق روغن زیتون بهش اضافه کن و تفت بده با هم که خر ...

موادش تو یخچال بمونه کهنه میشه اشکال نداره؟سیادونه سالم باشه یا بکوبیم؟

موادش تو یخچال بمونه کهنه میشه اشکال نداره؟سیادونه سالم باشه یا بکوبیم؟

من تو ظرف در دار رو کابینت گذاشته بودم ..نه خراب نمیشه بمونه ..

سیاهدونه باید سالم باشه ولی موقع خوردن تو دهن باید جویده بشه که اثر بزاره

نه هنوز پریود نشدم . فولیکولام کوچیکن. 

عزیزم بعد ای یو ای باید تا موعد پریودی ت صبر کنی بعم ازمایش بدی نه بی بی چک،،،ان شاءالله بری ازمایش و مثبت باشه،،امید به خدا

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم