2777
2789
عنوان

خانما میشه بیاید،تو ماشین شوهرم کا.ندوم پیدا کردم،

| مشاهده متن کامل بحث + 7106 بازدید | 186 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت تازه امروز خریدم،میخواستم بیارم خونه

کار نداره

گوشیشو اگر میتونی نگاه کنی اول بپرس چقدرشده کاندوم الکی بعدا پیامک خریدشو ببین کی اومده براش زمان و تاریخ داره چک کن...

والا انگار خوراکیه یا سیگاره آخه مردا بعضی وقتا سیگار تعارف میزنن بهم 🤦‍♀️😂

🤭

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       

عزیز دلم بد ب دلت راه نده،،

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌
از یع طرف مهربونیش مشکوکه. از یه طرف با این چیزایی کع توصیف کردی مطمن نیستم خیانت کره باشه. ...

از نامزدی تا حالا رفتارش تغییری نکرده،همیشه مهربونه ولی باید حواسم بهش باشه

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
چرا باید ینفر ک اندمو به کسی تعارف کنه؟

دقیقا این قسمتش توکتم نمیره

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

اسی خیلی جست و جوگری نکن زندگی که بر پایه اعتماد نباشه بدرد نمیخوره هاا!!

سعی کن خودت جوری باشی ک اون پا بزاره رو ریزه علاقه هایی ک ممکنه بیرون از خونه واسش به وجود بیاد

ناااموسا لایک نکنین....😐خیلی ضدحاله😬تاپیک باحال دیدین منم تگ کنین 😁😁 ممنون میشم اگه ی صلواتم واسه مشکلم بفرستین😘😘