2777
2789
عنوان

رابطه برای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 39 پست
حتما فداتشم خدا خیلی بزرگه بهش توکل کن

امین الان ۹ساله منتظرشم

بعضا میگم شاید مصلحت نیست نباید با زور بخوام

به دلم بد راه میافته

بعد به خدا میگم اگه قراره یک روزی زودتر از من براش یک اتفاقی بیافته نمیخوام

برای قوی شدن همسرت تخم مرغ محلی  رو نیمرو کن با پیاز زیاد بده بخوره خیلی تاثیر داره

میدونی چقدر تخم مرغ میخوره و تقویت اینا

سری پیش ازمایش داد از اسن بهتر بود 

یک عاالمه قرص خورد 

ای سری باز رفته پایین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چقدر تخم مرغ میخوره و تقویت اینا سری پیش ازمایش داد از اسن بهتر بود  یک عاالمه قرص خور ...

عزیزم تخم هویج هم خیلی خوبه یک قاشق رو داخل بک لیوان آب جوش بریز ۱۰ دقیقه بمونه بعد صاف کن ناشتا بده بخوره دوست من اینکار ها رو کرد باردار شد

چرا عاشق خدا👑نباشم؟وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی❤❤❤
عزیزم تخم هویج هم خیلی خوبه یک قاشق رو داخل بک لیوان آب جوش بریز ۱۰ دقیقه بمونه بعد صاف کن ناشتا بده ...

تخم هویچ برای مرد؟ من شنیدم برای زن خوبه

اخه من تنها مشکلم اون نیست مه من خودم تخمکام با قرص به بار میان🥴

از این ورم یکی از لوله هام چسپندگی پیدا کرده

امین الان ۹ساله منتظرشم بعضا میگم شاید مصلحت نیست نباید با زور بخوام به دلم بد راه میافته بعد به ...

عزیزم اینجوری نگو... به دلت بد راه نده و اینکه الان هیچکس نیست که نتونه نی نی دار بشه. خیالت راحته راحته همش درمان داره. دیدم که میگم 

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
تخم هویچ برای مرد؟ من شنیدم برای زن خوبه اخه من تنها مشکلم اون نیست مه من خودم تخمکام با قرص به بار ...

کرج بیمارستان مریم دکتر فریده عرب کارش عالی اگه میتونی بیا پیش

کدوم شهری؟

انشالله هرچی خیره اون برای همه پیش بیاد❤️🙏🏼

الهی آمین

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
کرج بیمارستان مریم دکتر فریده عرب کارش عالی اگه میتونی بیا پیش کدوم شهری؟

راستشو بخواین فردا صبح مرکز مام وقت داشتم الان باید توراه میبودم

که برف بارید راه ها بسته

رفتیم رو اقدام.. استرس گرفتم

اومدم پیشتون🥴

عزیزم حتما حتما مشکل شوهرت رو درمان کنید بعد اقدام کنید،منم به دلیل اسپرم ضعیف شوهرم دچار بارداری خارج رحم شدم،شما هم یا شوهرتو درمان کن یا اقدام طبیعی نداشته باش یعنی آی یو آی انجام بدین که اسپرم ضعیف وارد بدنت نشه دیگه

میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستی بانو  ؟نگاه خدا سایه بون زندگیت  
راستشو بخواین فردا صبح مرکز مام وقت داشتم الان باید توراه میبودم که برف بارید راه ها بسته رفتیم رو ...

انشاءالله خیره قدرت خدا رو نادیده نگیر