2777
2789
عنوان

کمک وراهنمایی از همه میخوام لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 36 پست
بله رفتم با برادرش دگیر شدم بعد مقصر اون نه من  اون اشتباه کرده من دارم میکم غلط کردم بخاطر دخت ...

اگر واقعا ایشون مقصرن پس بی خیال بشید 

بذارید یا برمی گرده یا جدا میشه 

می دونی اگر زنی زندگیش رو دوست داسته باشه ی جایی ی رفتاری نشون میده که شما متوجه بشید می خواد برگرده 

دختر تون هم اونجه مشغوله حتما و یا نه مادرش رو کلافه می کرد 

بسپار به زمان 

خوشحال میشم به کانال من سر بزنید قراره پر بشه از آمزشهای مفید و بدرد بخور vafel_cake_dez@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشخصه که مغرورید و بخاطر غرورتون دیر یا زود از دستش میدین مگه پدر مادرش چکارتون کردن کسی که یکیو بخا ...

ایم حرف شما غلطه 

باید دو طرف برای زندگی بجنگن 

البته اگر حرفای استارتر درست باشه 

خوشحال میشم به کانال من سر بزنید قراره پر بشه از آمزشهای مفید و بدرد بخور vafel_cake_dez@
اگر واقعا ایشون مقصرن پس بی خیال بشید  بذارید یا برمی گرده یا جدا میشه  می دونی اگر زنی ...

دختر عموم گفته بر میگردم میخوام ادبش کنم که از این به بعد بگه چقدر حقوق میگیره   هرجی بخواد هست ولی من نمیگم چقدر درامد دارم

به نظرم اگه باهاش نمیسازی و فقط بخاطر دخترت میخوای برگرده اشتباهه حداقل یه خونه جدا براش بگیر با دخترت زندگی کنه خرجشونو بده آدما یکبار بیشتر زندگی نمیکنن بالاخره یه اشتباهی کردین انتخاب غلط یا هرچی بچه هم که اشتباه بعدی حداقل بدترش نکنید اینجوری بچه هم بیشتر آرامش داره بهش پیغام بدین میدونم دوست نداری بیای اینجا ولی میخوام آسوده باشین خونه جدا برلتون میگیرم والا چقدر زنده ایم مگه

دختر عموم گفته بر میگردم میخوام ادبش کنم که از این به بعد بگه چقدر حقوق میگیره   هرجی بخوا ...

خوب چرا نمی گید؟ 

حق داره ازتون ناراحت باشه 

والا منم همسرم ازم قایم کنه بدم میاد 

به نظرم روی رفتار خودتون تجدید نظر کنین مگر اینکه پاتون رو کج بذارید 

خوب چرا نمی گید؟  حق داره ازتون ناراحت باشه  والا منم همسرم ازم قایم کنه بدم میاد  ...

چون ول جرجه جمع کن نیست یکبار کارت دادم نتیجه اش رو دیدم  25 روز بی پولی  در خانواده  

چون ول جرجه جمع کن نیست یکبار کارت دادم نتیجه اش رو دیدم  25 روز بی پولی  در خانواده ...

برای ایشون ی ماهیانه ای در نظر بگیرید و بهشون بدین فقط برای خرج خودشون خرج خونه و مایحتاج منزل با خودتون باشه یا باهم برید خرید و  وقتی برگشتن بشینید منطقی باهاشون صحبت کنید. 

اشنباه ی زن همینه که نتونه از لحاظ مالی اعتماد همسرش رو جمع کنه 

اگر اینطوره که من متاسفم قضاوتتون کردم 

برای ایشون ی ماهیانه ای در نظر بگیرید و بهشون بدین فقط برای خرج خودشون خرج خونه و مایحتاج منزل با خو ...

خواهش میکنم  الانم که رفته  نمیدنم چیکار کنم تمام راه های اشتی رو رفتم بالجبازی زندگی که 12 سال جمع کردیم نریزه بهم چون خیلی لجبازه  الان نه جواب پیام میده نه تلفن حتی نمیزاره بادخترم حرف یزنم

برای ایشون ی ماهیانه ای در نظر بگیرید و بهشون بدین فقط برای خرج خودشون خرج خونه و مایحتاج منزل با خو ...

بعد من ماهی پنصد میدم به خودش  گفتم منم بی پول شدم نده خرجه خونه هم با خودم بوده از اول  ماهی 200 هم برای دخترم  برای خوراکی  جمع ا ماهی 700 مید م

خواهش میکنم  الانم که رفته  نمیدنم چیکار کنم تمام راه های اشتی رو رفتم بالجبازی زندگی که 1 ...

محلش نده بذار خودش برگرده 

بلاخره دلتنگ میشه و می فهمه اشتباه کرده 

بعد من ماهی پنصد میدم به خودش  گفتم منم بی پول شدم نده خرجه خونه هم با خودم بوده از اول  م ...

اگر اینطوره که عالیه 

دستتون هم درد نکنه 

اما می تونی ی کاری بکنی که دلش به دست بیاد و قانع بشه 

البته وقتی که خودش برگشت 

بگید من مثلا ماهی 4 تومن حقوقمه ماهی 700 میدم به شما 

ماهی مثلا 3 تومن خرج خونس 

مابقیش رو پس اندازمونه که مناسبتها از این پس انداز برای شما و دخرم هدیه می خرم و همینطور اگر یک ماه خرج خونه کم بیام 

اگر شما پول بیشتری می خواید از مناسبتی  آیمدتون می تونید چشم پوشی کنید؟؟ 

اینطوری به چالش کشیدیش و ناچارا باید قانع بشن 

مجبور هم نیستین حقوقتون رو خیلی راست بگین مثلا ی مقداری رو به عنوان پس انداز پیش خودتون نگه دارین و رو نکنید 

محلش نده بذار خودش برگرده  بلاخره دلتنگ میشه و می فهمه اشتباه کرده

طاقت ندارم الان پیام دادم من غلط کردم برگرد  ولی  نگفتم دختر عموم گفته  برای همه کاری خوب وبدش دلتنگم وبعد برای دخترم دلتنگم ببخشد شما دوتا پسر دارید