2777
2789
عنوان

کمک وراهنمایی از همه میخوام لطفا

124 بازدید | 36 پست

سلام میشه کمک کنید ونظر بدین من با خانوم دعوا کردیم  الان دقیقا 60روز رفته دخترم که چهار ساله هم هست برده کار به دادگاه کشیده  میخوا م توروزنامه ازش  تشکر کنم شاید با این کار برگشت  انجام بدم  یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واه چه کاریه 

مثل ی مرد برو اونجا ازش معذرت خواهی کن بیارش 

میگم راستی تلوزیون شبکه خبر هم خوبه ها!!!!! 

خوشحال میشم به کانال من سر بزنید قراره پر بشه از آمزشهای مفید و بدرد بخور vafel_cake_dez@
خوب نمیشه برم اونجا وگرنه منم خودم بلدبودم برم 

اگر خوب نمیشه پس بی خیالش 

ولی من میگم حتما برو 

اصلا تا به حال رفتی؟ 

چه کار کردی که گذاشته رفته؟ 

خوشحال میشم به کانال من سر بزنید قراره پر بشه از آمزشهای مفید و بدرد بخور vafel_cake_dez@
اگر خوب نمیشه پس بی خیالش  ولی من میگم حتما برو  اصلا تا به حال رفتی؟  چه کار کردی ...

بله رفتم با برادرش دگیر شدم بعد مقصر اون نه من  اون اشتباه کرده من دارم میکم غلط کردم بخاطر دخترم