2777
2789
عنوان

سخت پسندی مادرم در انتخاب عروس

597 بازدید | 54 پست

سلام 

من یک مادر به شدت سخت پسند دارم تو انتخاب مورد ازدواج برای برادرم هر چند بهش حق میدم یکم یک پسر داره همش بالاخره به گفته خودش آرزوها داره😅 داداشم با یک دختری دوسته میگه نزدیک چند ساله داداش منم ۲۹سالشه قدش ۱۹۳ اون دختری که میخوادش ۲۴ سالشه ۱۶۳ تو خانواده ما هم همه قد بلندن دخترو پسر زیر ۱۶۸ نیست کوچیکترینشون که ۱۷ سالشه ۱۶۸ مامان منم میگه فقط باید قدش بلند باشه من عروس ریزه میزه دوست ندارم و خودشم میشینه کلی فکر میکنه و حالش بد میشه هرچی به مامانم میگم علف باید به دهن بزی شیرینی بیاد و قد کوتاه و قد بلند مهم نیست تو زندگی مهم اخلاق و شخصیته میگه نه که نه  خواهرامم میگن داداش میخواد باهش زندگی کنه نه ما بازم نه که نه از طرفیم داداشم دختررو دوست داره همه هم راضی هستیم و میگیم بالاخره خوب یا بد دیگه انتخاب همن ولی مامانم مرغش فلجه حالا چطور مامانمو راضی کنم که کوتاه بیاد🥺کسی همچین تجربه ای داشته خودش یا تو اقوامشون؟

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت حاشیه دوست داره کلا 😓

هر که زخمش بیش ، گنگش بیشتر ... من یه دختر فانتزی ام با فانتزیایه بسیار ...  یه مردادی 🦁 مغرور ... بدترین اتفاق زندگیم سال ۹۶ افتاد دیگه هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه ناراحتم کنه و ... دیگه قوی شدم درست  مثه یه دختر 🙆 کمکم کن بتونم یه ذره شبیه تو بشم همه ی وجودم 

بیارید با هم تو کافه اشنا بشن با دختره هم صحبت کن نگو موضوع چیه که ناراحت نشه.

ولی بگو مامانم حساسه رو اخلاق رفتار حسالی بگو دل مامانمو بدست بیار.مامانت احتمالا با دیدن برخوردش راضی شه.ما داشتیم تو فامیل بخاطر قیافه اول پسند نبود اومد چنااااان زبون بازی کرد الان همه عاشقشن قیافشم با سیرتش زیبا دیده میشه.