2777
2789

فقط دو نفرم بشناسن من رسالتم رو انجام دادم😊👊🏻👏🏻😂

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردم نوشتی دِلِیر

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من چن دیقه پیش تو تاپیکت بودم ازونجا میشناسمت

وای آقا سلام😀😍

ولی من بارها عکس خودم و نهان شیدا تحفه رو گذاشتم🥺

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
امضات ینی چی

من از جایی به بعد به سبب جور روزگار مجبور به بزرگ شدن شدم و از لحاظ روحی صفر و چندین نفر درونم هستن و حالاتم دم به دقیقه متغیر.

حالا میگم جدی نگیرنم

قبلا انگار یه نفر بودم

حالا چند نفرم که تو هیچکدوم خودم رو پیدا نمیکنم ...

فکر کردم نوشتی دِلِیر

اخه چرااااا😂

وای آقا سلام😀😍 ولی من بارها عکس خودم و نهان شیدا تحفه رو گذاشتم🥺

سلام علیکم

من زیاد تو تاپیکای عکس نمیرم😬

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
اخه چرااااا😂

چون اسم کاربریتو نخونده بودم فقط عنوان تاپیکو خوندم فکر کردم منظورت اینه کی از دلیر سر در میاره 😁😁😁

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اختلال چند شخصیتی؟🤔

نه😐افسردگی🤦🏻‍♀️

چون اسم کاربریتو نخونده بودم فقط عنوان تاپیکو خوندم فکر کردم منظورت اینه کی از دلیر سر در میاره 😁😁 ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خواهر چرا میگی چندین نفر درونم هستن پس😂😂

فقط یه نوشته است به صورت خیلی دلی