2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا سخت من درک میکنم 

الان زیاد دیگه برامون مهم نیست

واصل واقعا خوشبختی وخوشحالیه

ایشالله که انقد دلت تو زندگی خوش باشع که دیگه به عروسی فکر نکنی

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

زنداداش من تازه رفتن سر خونشون

تو فضای باز تو باغ میز چیندن فامیل ها رو دعوت کردن ولی ارایشگاه و لباس عروس نه

مثل رستوران همه شام خوردن کادو دادن رفتن عروس کشون خیلی عالی بود همه چیش

کیلیپ هم که بعدا می تونن درست کنن

یه صلوات برای سلامتی همه مامانای گل بفرستید و مامان منم مهمون کنید  
منک دیگ دلم نمیخاد برم عروسی

اره دیگ ناخداگاه آدم دلش میشکنه 

من تازه زایمان کردم یادمه وقتی نشد که عروسی رو بگیریم مادر شوهرم گفت عیب نداره ان شالله تا زایمانت تموم میشه این کرونا یه جشن زایمان خوب میگیریم که اینم نشد ....هعیییی

داداش  من زنش اسرار داشت عروسی نگیرن ..چون بابام چند ماه بیستر نبود که فوت شده بود هنوز لباس سیاه هم تنم بود ...گف من عروسی نمیخام نمیتونم دبگه تحمل کنم بعد سال .....چند ماه بعد عروسی هرجا دعوت میشدن برا عروسی ی دعواییی باهممون  میکرد ..چرابرام عروسی نگرفتین دلم عروسی توتالار میخاد وگریه زاری 😖😖😖😖

من سال ۹۵ عروسی نگرفتم، راضیم از انتخابم

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست