2777
2789

چهارتا دندون بالای جلوی دهن پسرم از اول سیاه بود 

یه عده گفتن مال قطره اهنه

یه عده گفتن شیرت شیرین بوده

یه عده گفتن دندوناش جنسش خوب نبوده

خلاصه پسرم تو ۲۳ماهگی چهاتا دندون جلوش افتاده

واقعا عذاب اوره 

دردم داره چون نمیتونه گاز بزنه

نمیدونم چیکار کنم 

ببرم دکتر میکشن؟

اخه واینمیسته هم ک 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی باهیچ دکتری مشورت نکردی راجع به دندوناش شاید کلسیم بدنش کمه🤔

نه عقلم نکشید

اخه شیر میخوره زیاد روزی چن شیشه میخوره

خیلی کلافم اخه چرا ب این زودی اینجوری بشه

مثل خودم از دندون شانس نیاورده

چه بیخیالی همین فردا ببر دکتر باید بیهوشش کنن دنووناش پوسیدگی شدید داره عصب کشی بشه خیلی اعصابم خورد شد از دستت طفلک داره از درد زجر میکشه پس چرا تا الان کاری نکردی

عزیزم زودتر از اینا باید میبردینش پیش دندانپزشک

اخه گفتن سیاهیش مشملی نیس خیلی بچه ها دندوناشون سیاهه

ولی از همونجا پوسیدگی شکسته 

چه بیخیالی همین فردا ببر دکتر باید بیهوشش کنن دنووناش پوسیدگی شدید داره عصب کشی بشه خیلی اعصابم خورد ...

عزیزم دایه عزیز تر از مادر نشو

ینی میخوای بگی شما دلت بیشتر از من برای بچم میسوزه 

خودمم نگرانم ک این تاپیکو زدم 

نه عقلم نکشید اخه شیر میخوره زیاد روزی چن شیشه میخوره خیلی کلافم اخه چرا ب این زودی اینجوری بشه م ...

گلم  حتما ببرش دکتر کوتاهی نکن گناه داره طفلی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نه عقلم نکشید اخه شیر میخوره زیاد روزی چن شیشه میخوره خیلی کلافم اخه چرا ب این زودی اینجوری بشه م ...

یعمی چی ک شانس نداره دلیلش هرچی باشه بلافاصله فردا ببر دندونپزشکی سریییع من خودم خدای دندانپزشکی هستم دخترم یک دندونش اینجوری شد سریع مراقبتهای لازم شامل مسواک و فلوراید رو انجام دادم دکتر گفت اگر دیر اقدام میکردی باید بیهوش میکردم و جراحی میشد

خب مراقبت کردی ازاول ازدندونش؟چرا انقدر بی خیالی؟بچه من دندوناش کاملا سالمه تاحالا که ۳ سالشه ۲بار بردمش دندون پزشک چک شده،الان که گذشت ولی واسه بچه بعدیتون میگم ازبی خیالی مادره که دندون بچه اینجوری میشه ربطی به جنس نداره چون اینا شیری هستن،اول این که بعد قطره آهن باید با مسواک انگشتی دندوناشو بشوری ازیک سالگی به بعد شیر شبش قطع بشه غذا خورهم که بشه قبل ازخواب باید براش مسواک بزنی شکلات شیرینی زیاد نخوره 

خدایا مسافر 

چرا میترسونید طفلک رو 

عزیزم منم دخترم ۳سالشه 

۱ساله بود که دندون در اورد 

تقریبا ۲تا از دندوناش پوسیده شدن (یکیش کامل یکیش نصفه )

بردمش پیش متخصص 

گفت یا باید بیهوشش کنی یا تا ۴سال صبر کنی بیاریش 

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
عزیزم دایه عزیز تر از مادر نشو ینی میخوای بگی شما دلت بیشتر از من برای بچم میسوزه  خودمم ...

نه دلسوزتر نیستم ولی این راهو تا تهش رفتم دخترم جنس دندوناش افتضاحه بدلیل شیر شب

یعمی چی ک شانس نداره دلیلش هرچی باشه بلافاصله فردا ببر دندونپزشکی سریییع من خودم خدای دندانپزشکی هست ...

اصلا دندونی داره کلا ریخته چارتای جلوش 

در عرض چن روز افتادن

لق شدن بعدم افتادن