2777
2789
عنوان

دوستان کسی بوده دندونای بچش قبل دوسال بیفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 26 پست
خب مراقبت کردی ازاول ازدندونش؟چرا انقدر بی خیالی؟بچه من دندوناش کاملا سالمه تاحالا که ۳ سالشه ۲بار ب ...

گلم ربطی به مراقبت مادر نداره 

دندون بعضی از بچه ها کلا زود پوسیده میشن ربطی هم به مراقبت نداره اینو متخصص به من گفت

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
چرا میترسونید طفلک رو  عزیزم منم دخترم ۳سالشه  ۱ساله بود که دندون در اورد  تقریبا ...

خب شما چیکار کردید؟؟

کشیدید؟

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب شما چیکار کردید؟؟ کشیدید؟

نه عزیزم من به دکتر گفتم دخترم یه بار بیهوش شده ( ۱سالگی پاش شکست) 

گفت پیشنهاد میکنم بیهوشش نکن 

برو۴سالگی بیا 

من هرشب براش مسواک میزنم و رفتم خانه بهداشت براش فلوراید (همونکه جلوگیری از پوسیدگی میکنه ) 

اونو براش زد

گلم ربطی به مراقبت مادر نداره  دندون بعضی از بچه ها کلا زود پوسیده میشن ربطی هم به مراقبت ندار ...

متخصص ها کلا حرف همدیگه رو نقض میکنن اتفاقا دکتر پسرم‌گفت صددرصد به مراقبت مربوطه مخصوصا بچه های شیرخشکی به مراقبت بیشتری احتیاج دارن پسر من سه ماهگی دندون درآورد با مراقبت هایی که کردم‌دندوناش کاملا سالم وسفیده

خدایا مسافر 
متخصص ها کلا حرف همدیگه رو نقض میکنن اتفاقا دکتر پسرم‌گفت صددرصد به مراقبت مربوطه مخصوصا بچه های شیر ...

گلم دختر منم هر شب مسواک میزنه ربطی نداره ولی دندونش خراب شد 

اون روز بردمش چشم پزشکی میگفت کمتر گوشی دستش بده گفتم خانم دکتر دخترم اصلا گوشی دست نمیگیره 😁کلا دکترها میخوان یه چیزی بپرونن

متخصص ها کلا حرف همدیگه رو نقض میکنن اتفاقا دکتر پسرم‌گفت صددرصد به مراقبت مربوطه مخصوصا بچه های شیر ...

نه من به دندوناش نمیرسیدم‌فقط میواک میزدم براش اونم با دعوا چون نمیزاشت

کلا رو سر و صورتش حساسه حتی نمیزاره دماغشو بگیرم 

الانم ک اینجوری خراب

مامانم میگه منم برا هیچکدومتون مسواک نزدم و اصلا نمیرسیدم ولی اینجوری نشدین 

اخه گفتن سیاهیش مشملی نیس خیلی بچه ها دندوناشون سیاهه ولی از همونجا پوسیدگی شکسته 

خب بگن شما نباید به حرفشون توجه میکردین، درسته دندون شیریه ولی تا شش و دوازده سالگی تو دهن بچه باید سالم باشن و بهشون رسیدگی بشه

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
گلم دختر منم هر شب مسواک میزنه ربطی نداره ولی دندونش خراب شد  اون روز بردمش چشم پزشکی میگفت کم ...

دکتر پسر من گفت حتما از نخ‌دندون هم استفاده کنم چون بیشتر پوسیدگیا بخاطر عدم استفاده از نخ‌دندونه، دندونای پسر من با فاصله است و نیازی به نخ‌نداره ولی با اینکه همیشه براش مسواک زدم بازم خرابی دارن، هربار هم دکتر از پسرم میپرسه که‌مامانت برات مسواک‌میزنه یا نه😑فکر میکنه من تنبلی میکنم 🥴

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
خب بگن شما نباید به حرفشون توجه میکردین، درسته دندون شیریه ولی تا شش و دوازده سالگی تو دهن بچه باید& ...

پسر من لجبازه اصلا واینمیسته براش مسواک بزنم 

کلا صورتشم ک میشورم نفسش میره و‌کبود میشه منم دیگه چشمم ترسیده

به شانسه وجنس دندون

یکی از بستگان میگه من نه بعد قطره دهنشو میشستم نه الان مسواک براش میزنم ولی دندونای بچش صاف و یکدست عین مرواریده

تعجب میکنم 

البته من خودمم جنس دندونان افتضاحه شاید ارثیه

پسر من لجبازه اصلا واینمیسته براش مسواک بزنم  کلا صورتشم ک میشورم نفسش میره و‌کبود میشه منم دی ...

اره میتونه ارثی هم باشه، حالا ببرش دکتر شاید کلسیم بدنش کم باشه 

دکتر بهتر راهنمایی میکنه