2777
2789
عنوان

جدایی

305 بازدید | 20 پست

سلام. داستانم طولانیه هرکی میتونه راهنمایی کنه. من شش ساله ازدواج کردم دو سال عقد خوب بودیم و چند ماه اول زندگی بعد شوهرم چند مورد خیانت کرد از اونجا به بعد من خیلی ضربه خوردم و دائم بهش شک داشتم و متاسفانه اشتباهی ک کردم این بود ک ب جای اینکه تموم کنم همه چیزو ادامه دادم و بعد چند وقت انقد فشار روم بود ک خودمم بهش خیانت کردم و اونم فهمید. اینو بگم ک کلا شوهرم آدم کم محبتی بود من 26 سالمه و آدم احساسی هستم ولی خب ابراز علاقه ای نمیدیدم و خودمم دیگه ابراز نکردم تا کلا هردومون از هم سرد و دور شدیم یه دختر یه ساله دارم همسرم وقتی شماره تو بلاک لیستم دید گفت دیگه نمیخوام و فقط جدا بشیم نه منو زد ن بی احترامی فقط گفت جدایی الان دو روزه اومدم خونه پدرم ک فکر کنیم هردومون امروز اومد دوباره حرف زدیم انگار شک داشت ب جدایی میگفت میترسم پشیمون بشم ولی من دلم ب جداییه یکی اینکه میترسم اخلاق بعدش عوض بشه و اینکه قبلشم اصلا زندگی گرمی نداشتیم ی چیز دیگم ک گفت این بود ک اگه میخوای برگردی مهریه رو ببخش. موندم چ کنم فقط بخاطر دخترم کمک کنید

کاش بچه دار نمیشدین😕

دیگه هرکار دوست داشتید انجام دادین چ کمکی از ما برمیاد.خیانت هیچ توجیهی نداره.

در باره برگشتنتم حس من میگه میخواد اینجوری وارد بشه ک مهریه رو ببخشی بعد طلاقت بده و مهریه هم نده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نننن مهریه نبخشا بعد میزنه بیرونت میکنه دستت ب هیجا بند نیس

چیکار کنم جدا بشم؟ بچم خیلی ضربه میخوره؟ آدم هستم ک میتونم رو پای خودم وایستم و قرار. شد اگه بخوایم جدا بشیم حضانت و من بگیرم و نفقه بده و تا حدی از مهریه و رهن ی خونه. اگه نبخشم و بخوام زندگی کنم فکر کنم قبول نکنه میگه خیانت کردی حداقل این کارو بکن در حقم

همه اش ک اشتباه بوده زندگیت 

هیچ مردی نمیاد حرف عاشقانه ب زنش بزنه

...

من هزاااار بار پیامهای عاشقانه میدم تا یبار اون پیام بده

جدیدا بهتر شده و راه افتاده

تو خودت باید رابطتونو قوی میکردی 

.

. من دوماه بعد عقد خیانت چ خیانتی هم دیدم 

با دوست دخترش صحبت میکردیم راجع ب همه چی خبر داشت حتی من کی  آب خوردم همه چی میدونست دوست دخترش 

عزت و ذلت هر کسی دست خودشه
همه اش ک اشتباه بوده زندگیت  هیچ مردی نمیاد حرف عاشقانه ب زنش بزنه ... من هزاااار بار پیامها ...

حرف عاشقانه هیچی کلا همراهم نبود نه بازار نه بیرون نه تو دوران بارداری فقط تنها کاری ک میکرد خرجمونو میداد 

چیکار کنم جدا بشم؟ بچم خیلی ضربه میخوره؟ آدم هستم ک میتونم رو پای خودم وایستم و قرار. شد اگه بخوایم ...

خیانت کردی در جواب خیانت اونم همچین پاک نیس ی چند وقت جدا باش نذار بچه را ببینه پشیمون میشه خودش

میشه واسه سلامتی نی نی دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻
همه اش ک اشتباه بوده زندگیت  هیچ مردی نمیاد حرف عاشقانه ب زنش بزنه ... من هزاااار بار پیامها ...

من خودمو نجات دادم شوهرم رو کشیدم سمت خودم

ب حدی بود ک دوست دخترش زنگ میزد میگفت ی هفته هست هیچی نخوردم 

ولی خداروشکر شوهرم زندگی با منو میخواست

منم خیلی زیاد کوتاه اومدم شش ماه بعد جداییشون شوهرم ماموریت بود ب من زنگ میزد میگفت امروز زنگ زده فحشش دادم

الان شوهرم روش قسم میخورم انقدر ک از من محبت دید و جاهایی ک لازم بود باهاش سرسنگین میشدم

من خودمو نجات دادم شوهرم رو کشیدم سمت خودم ب حدی بود ک دوست دخترش زنگ میزد میگفت ی هفته هست هیچی نخ ...

کوفت بخوره😂😂😂 ب جهنم ک چیزی نخورده

میشه واسه سلامتی نی نی دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻
خیانت خودش به چشمش نمی‌یاد کم اهمیت جلوه میده 

نکن خواهر کاری نکن پشیمون بشی 

میره ی زن دیگه میگیره 

بچه اش رو هم میبره زندگی خوبی راه میندازه

زن جدیدش هم محبت میکنه بهش جبران همه کارهایی ک تو نکردی واسش میکنه