2777
2789
عنوان

بیبی چکم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکت باشه برا منم دعا کن عزیز منم ارمغان اذر ای وی اف کردم منفی شد   امیدوارم منم طبیعی بار ...

مرسی مهربونم

انشاالله شما هم به زودی مادر میشی فقط استرسو از خودت دور کن و به بچه و اقدام منظم فکر نکن💗

[QUOTE=175144662]مرسی مهربونم انشاالله شما هم به زودی مادر میشی فقط استرسو از خودت دور کن و به بچه و اقدام منظم فکر ...[/Q

به اقدام منظمم فکر نمکنم؟

چطوری خب فکر نکنم به بچه نمیشه که تو ذهنم هست همش

[QUOTE=175144662]مرسی مهربونم انشاالله شما هم به زودی مادر میشی فقط استرسو از خودت دور کن و به بچه و ...

خودتو سرگرم کن بزا فکرت درگیر نباشه من همون ماهی که حامله شدم اصلا به بچه فکر نمیکردم وقتی هم که فهمیدم باردارم شوکه شدم چون تو این ۳سال اقدامی که داشتم اولین ماهی بود که به فکر بچه نبودم استرسشم نداشتم

خودتو سرگرم کن بزا فکرت درگیر نباشه من همون ماهی که حامله شدم اصلا به بچه فکر نمیکردم وقتی هم که فهم ...

خدارو شکر منم سعی میکنم کتاب بخونم فیلم ببینم برام دعا کن بتونم از سرم بیرون کنم فکر بچه رو

خدارو شکر منم سعی میکنم کتاب بخونم فیلم ببینم برام دعا کن بتونم از سرم بیرون کنم فکر بچه رو

انشاالله عزیزم

اگه بتونی کلاسی چیزی ثبت نام کنی خیلی تاثیر دارع من کلاس طراحی چهره ثبت نام کردم خیلی تاثیر داشت بیشتر وقت و روزم پای نقاشی بودم