2777
2789
عنوان

استرس نتایج آزمون استخدامی

1021 بازدید | 47 پست

خانوم هایی که آزمون استخدامی دادید شما هم حالتون مثل من بده؟

خیلی استرس دارم .. هرشب کابوس میبینم ... ساعت خوابم هم بهم ریخته ... تا صبح خوابم نمیبره ... حوصله صحبت با هیچ کس رو ندارم ... فکر کنم دارم خل میشم   

یکم از احساستون بگید؟ تا 10 روز دیگه باید نتایج بیاد 

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

الان استرس بهم دادی نمیدونستم کی میاد جوابش

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
الان استرس بهم دادی نمیدونستم کی میاد جوابش

سنجش گفته دهه اول بهمن میاد   

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این همه استرس برای چی؟ توکلت به خدا باشه حالا کارمندم نشدی یه شغل دیگه انقدر موفقیتت رو محدود به یه موقعیت خاص نکن

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
این همه استرس برای چی؟ توکلت به خدا باشه حالا کارمندم نشدی یه شغل دیگه انقدر موفقیتت رو محدود به یه ...

آخه برای رشته من خیلی کار نیست راه شاغل شدن همین آزمون های استخدامیه

سنجش گفته دهه اول بهمن میاد    

من شغلی رو که انتخاب کردم خیلی دوسش دارم خدا کنه قبول بشن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من شغلی رو که انتخاب کردم خیلی دوسش دارم خدا کنه قبول بشن 

اوووف منم دقیقا

الهی قبول شی   

آزمون چطور بود؟

اوووف منم دقیقا الهی قبول شی     آزمون چطور بود؟

من چون ازمو تخصصی اصلا به رشتم مربوط نبود رو خوب جواب ندادم ولی سوال های عمومی خوب بوذ 

من ۲۴ بهمن آزمون دارم دعا کتید برام

منم 24 آزمون دارم ... دستگاههای اجرایی شرکت کردم 11 دی ... وزارت بهداشتم ثبت نام کردم   

انشالله قبولی میشی حتما حتما 

من چون ازمو تخصصی اصلا به رشتم مربوط نبود رو خوب جواب ندادم ولی سوال های عمومی خوب بوذ  

دقیقا من برعکس شما تخصصی برام راحت بود عمومی خیلی سخت بود ... برای همین نمیدونم چی میشه  

دقیق من برعکس شما تخصصی برام راحت بود عمومی خیلی سخت بود ... برای همین نمیدونم چی میشه    

منم نمیدونم انشالله هر چی خدا خواست همون میشه رشت ای که من امتحان دادم فقط یه نفر میخواست