nafas7769 مدیر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 1830 عنوان خوردن کتف و بال کبابی در سه ماه اول بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 7197 بازدید | 19 پست بنظرتون ضرر داره نخورم؟ خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷 1399/10/30 | 16:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafas7769 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 1830 تا این حد حساس نباش خودت اذیت میشی عزیزم انشاءالله سلامت بغل میگیریش و به خوبی و خوشی میگذره چشم عزیزدلم سعی میکنم همه چس بخورم نی نی قوی بشه خدا از زبونت بشنوه فدات انشاالله خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
nafas7769 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 1830 بخور ولی زیادی نخور ماهی یه بار که اشکال نداره مبارکه 🤗💗 اوکی فدات خیلی ممنون مهربون خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
والیکازام عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 419 وای جدی عزیزم؟ چ کنم بخاطر اینکه قبلا یه سقط داشتم شدیدا سر این حاملگیم حساس شدم ک هرچیزی نخورم ... مرسی عزیزم انشالله شما هم به سلامتی نی نی تو بغل کنی،من هم چون یه بارداری پوچ داشتم و سقط کردم شوهرم خیلی حساس شده بود یه مدل دوستت دارم هست که گفته نمیشه فقط فهمیده میشه بهش میگن: دوستت دارم واقعی
nafas7769 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 1830 مرسی عزیزم انشالله شما هم به سلامتی نی نی تو بغل کنی،من هم چون یه بارداری پوچ داشتم و سقط کردم شوهرم ... فداتشم خیلی سخته آدم وقتی یبار چشمش ترسید دیگه سعی میکنه دست ب عصا جلو برهالحمدلله خدا دختر گلتو برات نگه داره عزیزمانشاالله منم این سری بتونم نی نی مو ب سلامت بغل بگیرم خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
یک_بیهوشی عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 2092 ای جاااان عزیزممم حیف ک نزدیک نیستی وگرنه میفرستادم برات گلی آخیـــش پس میتونم با خیال راحت بخورم چ ... نوش جونتتو بخوري انگار من خوردم فرقي نميكنه🤩 گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩