2777
2789
عنوان

خوردن کتف و بال کبابی در سه ماه اول بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 7197 بازدید | 19 پست
تا این حد حساس نباش خودت اذیت میشی عزیزم انشاءالله سلامت بغل میگیریش و به خوبی و خوشی میگذره

چشم عزیزدلم سعی میکنم همه چس بخورم نی نی قوی بشه 

خدا از زبونت بشنوه فدات انشاالله

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
بخور ولی زیادی نخور ماهی یه بار که اشکال نداره  مبارکه 🤗💗

اوکی فدات خیلی ممنون مهربون

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای جدی عزیزم؟ چ کنم بخاطر اینکه قبلا یه سقط داشتم شدیدا سر این حاملگیم حساس شدم ک هرچیزی نخورم  ...

مرسی عزیزم انشالله شما هم به سلامتی نی نی تو بغل کنی،من هم چون یه بارداری پوچ داشتم و سقط کردم شوهرم خیلی حساس شده بود

یه مدل دوستت دارم هست که گفته نمیشه                فقط فهمیده میشه                                           بهش میگن:                                       دوستت دارم واقعی    
مرسی عزیزم انشالله شما هم به سلامتی نی نی تو بغل کنی،من هم چون یه بارداری پوچ داشتم و سقط کردم شوهرم ...

فداتشم خیلی سخته آدم وقتی یبار چشمش ترسید دیگه سعی میکنه دست ب عصا جلو بره

الحمدلله خدا دختر گلتو برات نگه داره عزیزم

انشاالله منم این سری بتونم نی نی مو ب سلامت بغل بگیرم