2777
2789
عنوان

خدا این پسرا رو لعنت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کردم مگه بالا نگفتم ظاهرا مودب بود؟الان شناختمش 

عزیزم ب خودت توهین نکن 

سنت کمه و اشتباه کردی، مسلما تو این سن از پس شناخت و... برنمیومدی خودتو سرزنش نکن

اینجا وظیفه خونوادس ک اجازه نده بچش تو این سن بره سمت ازدواج 

ولی... 

من متوجه نشدم منظورتون رو

ببین خیلیا تو سن کم دختر رو شوهر میدن خب این خودش اشتباهه.دختر کم سن با کسی ده سال بزرگتر از خودش اشتباه بدتر.خیلی اشتباه ها بچگانه میشه چون دختر نوجونی نکرده وارد زندگی مستقل شده.خیلیا میگن عروسی کنن خوب میشن.اصلا توجه ندارن زندگی بازی نیست.خیلیام که انگار دختر رو واسه شوهر کردن میبینن و چزوندن بقیه دخترای فامیل.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

خودتم میذاشتی بری دانشگاه، دستت بره تو جیبت، با چهار تا پسر معاشرت میکردی یه کم شناختت رو مردها و حتی خودت بیشتر میشد بعد ازدواج میکردی. این عجله برای ازدواج تو ایران رو واقعا درک نمیکنم بعدم دیگه توان اعتراض ندارید باید همش کنار بیاید باهاشون

ببین یک اشتباه هروقت و هرجایی که بفهمی اشتباهه میتونی جلوی ادامه دادنشو بگیری 

الان هنوز سنت کمه 

خودت میگی مار هفت خطه !!

اینطور که میگی انگار بردشی و اسیرشی 

ایا راهی برای جدایی نداری حالا که فهمیدی ادم اشتباهی هست ؟؟

هر وقتی مردی رفت دختر کوچکتر از خودش با اختلاف سنی گرفت بدون ریگی به کفششون هست اکثرشون هم هفت خط بودن 

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
اها بله این حرفتون کاملا درسته

حالا میگه از اول عقد اینجوری بوده پس اگه عروسی نگرفتن و واقعا مشکلشون حاده باز جای بازگشت هست....

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍