2777
2789
عنوان

مامانا لطفا کمکم کنید

84 بازدید | 14 پست

بچه ام سه ماهشه شیر خودم خیلی کمه غذاهایی که میگن شیر رو زیاد میکنه خوردم ولی فایده نداره انگار سینه هام خشک شدن بچه ام شیر خشک میدم نمیخوره فقط سینه امو میگیره اونم شیر نداره از گرسنگی جیغ میکشه چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندوقته اینجوری شدی منم گاهی وقتااینجوری میشم ولی بعدش درست شد.استرس نداشته باش استراحت کافی مهمه.ما ...

فقط یک ماهه اول شیرم خوب بود به بعد کم شد الان خیلی کم شده 

قطره شیرافزا بخور

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
فقط یک ماهه اول شیرم خوب بود به بعد کم شد الان خیلی کم شده 

بده بچت مک بزنه.منم الان پنج ماهه درگیرشیردهی ام.همش فکرمیکنم شیرم کمه ولی وزنگیری بچم خوب بوده.چیزهای مقوی بخورکه شیرت چرب بشه که حتی اگه کم باشه باهمون مقدارکم بچت سیربشه.وزنش چقده الان

دنیای من ریحانه ورضا😘