2777
2789
عنوان

موهام رو نمی تونم ببافم🥺

466 بازدید | 33 پست

سلام

لطفا کمکم کنین🥺من موهام فرفریه و ن خیلی بلندن ن خیلی کوتاه.خیلی نوع بافت هس ک بلدم دوس دارم رو موهای خودم انجام بدم اماچون موهام فرفریه نمیشه و هی میره توهم.تازه وقتی میخوام شونشون کنم باید از قبل تو حموم شونشون کنم بعدش دوباره با دس گره هاشو بازکنم خلاصه خیلی دردسر داره تاشونه بشن تازه وقتی تموم میشه کلا فرشون از بین میره ی حالت پف دار میگیرن هر مدلی هم بخوام بزنم نمیشه.قبلا سرم مو کریستال استفاده میکردم خیلی راحت شونه میشدن اما بعدش موهام بوی بدی میدادن و خیلی خشک میشدن دیگه استفاده نکردم

حالا لطفا ی محصولی معرفی کنین ک موهام بعداز حمام نرم بشن بتونم هر مدلی دوس داشتم موهام بزنم؟!

موهامو خیلی دوس دارم ولی چون نمی تونم هیچ مدلی درسشون کنم دارم به کوتاه کردنشون فک میکنم🙁

سرم مو کریستال این اخریا خیلی بد شده بود من سریتا خریدم خیلی دوسش دارم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماسک مو شون بزن تو حموم بعدم کریستال مو خشک ک شد یه سشوار بکش تا فر مو باز شه راحت گیس میشه

اگ اتو مو هم بکشی ک چه بهتر نکشیدیم شونه بزن 

قبل بلفتم واکس بزن که براق باشه و موها به هم بچسبن

ماسک مو شون بزن تو حموم بعدم کریستال مو خشک ک شد یه سشوار بکش تا فر مو باز شه راحت گیس میشه اگ اتو ...

اتومو و سشوار موهامو از اینی ک هس خشک تر میکنه امتحان کردم تا حالا

ماسک مو چ مارکی خوبه؟؟

سرم مو گلیس هم خیلی خوبه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

شامپوی فری سولفات استفاده کنی بنظرم خوبه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا