۱۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 2190 عنوان کسی اگه اطلاعی از کاهش گلبول سفید خون داره بده خاهشا 171 بازدید | 6 پست خاهرم گلبول سفید خونش پایینه ممکنه سرطان باشه لعنت به گوگل همش دارم گریه میکنم ممکنه علت چیز دیگه باشه تا جواب ازمایشاش بیاد من میمیرم اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚 1399/10/30 | 13:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرسانا_ایکس عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 141 توروقرآن هرچیزی رو گوگل نکنید!!.توروخدا این کارو نکنین🤐 میخوام هر لحظشو زندگی کنم!!😇
ملچ_ملوچ عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 2936 گوگلو ولش کن گاهی ارمایشا خطا میشه بعدم همیشه که سرطان نیست .انشالله که چیزی نیست أللهـُـمَّ یَسِّر و لا تُعَــسِّر سـَهِّـل عـَلَـینا یا رَبَّ العالَمین❤
۱۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 2190 توروقرآن هرچیزی رو گوگل نکنید!!.توروخدا این کارو نکنین🤐 اطلاعات بده خاهررر تو این شرایط فقط گوگلو دارم اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚
مرسانا_ایکس عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 141 اول اینکه سرطان پایان زندگی نیست!من سرطان دارم،چندتا از فامیلای نزدیکم هم انواع سرطان ها رو دارن ولی الان کنترل شده است.بعدم اینکه کاهش گلبول سفید از یه عفونت ساده هم میتونه باشه میخوام هر لحظشو زندگی کنم!!😇
۱۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 2190 اول اینکه سرطان پایان زندگی نیست! من سرطان دارم،چندتا از فامیلای نزدیکم هم انواع سرطان ها رو دارن و ... میدونم پایان زندگی نیست این بحثش جداست.میخام بدونم چطوری فهمیدین ک دچار سرطانین همین گاهش گلبول اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚
مرسانا_ایکس عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 141 میدونم پایان زندگی نیست این بحثش جداست.میخام بدونم چطوری فهمیدین ک دچار سرطانین همین گاهش گلبول نه عزیزم من سرطان تیرویید دارمربطی به گلبول سفید نداشتگلبول سفید کاهشش از عفونت میتونه باشه از کمبود یه سری ویتامین ها میتونه باشه،یا بیماری های خودایمنی و ... میخوام هر لحظشو زندگی کنم!!😇