2821
2789
امکانش هست من مطمینم حتی ی زنه ک نمیدونم کجایی بود خارجی بود خودش سک   س تراپ و از این چیز ...

مطمئنم

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم  پاک شده بودم

خب خداروشکر من گفتم اره اون زنه گفته بود تو دوران پریودی حالا ی روز بعدشو نمیدونم ولی در هر صورت عیر زمان اصلی تخمک گذاری باشه خیلی کمه احتمالش

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
تخمک هست اتفاقا تو پریود 

توپریود دیواره ی رحم میریزه عزیززم...تخمکی که بارور نشده باعث پریودی میشه... تا تخمک گذاری بعدی لااقل روز ۱۴بعداز پری باید صبر کنه حالا یکم اینور اونور داره.... 

چرا نداره من یکی از دوستام روز ۳ پریود رابطه داشت بعد اونم قهر کرد رفت خونه باباش چون زوری بود دوماه ...

خب استثنا بوده والانمیدونم شاید دوره پریودش کم بود زیر ۲۷روز بوده دوره اش