2777
2789
عنوان

خانمهایی که الکی

102 بازدید | 14 پست

تابرگ میزنید و میگید کتک خوردم و خیانت دیدم و.... میدونید دارید این دو کار بسیار زشت رو توی جامعه عادیتر میکنید با اونایی که راست بگن و با حیوانی شبیه به مرد درگیرن همدردی میکنم اما شک ندارم بیشتر این تاپیکها دروغ هست و بعضیها از سر بیکاری میزنن اخه ما داریم توی همین کشور زندگی میکنیم مثل زنجیره به هم وصلیم اگه این همه مرد دست بزن زیاد بود باید یکیشون رو میدیدم و یا میشنیدیم اصلا میدونم هستن همچین مردهای حیوان صفتی اما نه به این فراوونی که توی نی نی سایت میگن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خیانتام ۱۰۰درصد تقصیر زنا ودخترای خونه خراب کن و بدحجابه بقول خودشون😐شوهرام که پااااک گول خوردن😏

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

چرا فکر میکنی اون مرد میاد جلو تو زنشو بزنه؟

اوپ زن کتک میخوره تو خونش و با یه لبخند مصنوعی پیش دیگران نقاب خوشبختی میزنه تو صورتش

مردی رو میشناسم خیلی سرشناسه اما تو خونه ش دل همسرشو خون کرده با عوضی بازی و اب زیرکاه بودنش

بعدم چ نیازی داره بیان دروغ بگن؟

دوس دارم یه روز برسه ک یکی رو داشته باشم بهش بگم دخترم..پسرم...من دارم یاد میگیرم از ارزوهام یکی یکی بگذرم..همونطور ک از خودم..احساسم...زندگیم...خنده های از ته دلم گذشتم...دارم عادت میکنم ب نداشتن..نشدن..نبودن..ب راستی ک عادت چیز ترسناکیست...
چی بگم وفتی مردا عصبانی میشن فکرشون از کار میفته خود ب خود دستشون بالا میره برای زدن من خودم کم ندید ...

نخیر عزیزم خود بخود دستشون بالا نمیره هیچ ربطی به ذات مرد نداره به تربیت بد و فرهنگ پایین خودش و خانوادش برمیگرده 

باهاتون موافقن.اما اینکه میگید تو جامعه ندیدیم دلیلش آبروداری خانوم هاست.همین جا کم ندیدیم که خانوم کتک خورده و اجازه نداده خانواده اش متوجه بشن.خوب طبیعیه که اگر خانومی با این تفکر اطراف ما باشه ما هیچ وقت متوجه ذات اون مرد نمیشیم‌.

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
چرا فکر میکنی اون مرد میاد جلو تو زنشو بزنه؟ اوپ زن کتک میخوره تو خونش و با یه لبخند مصنوعی پیش دیگ ...

دوست عزیز  اگه مردی دست بزن داشته باشه بقیه میفهمن  اصلا نمیشه قایم کرد بالاخره لو میره  ما چند نفر توی اقواممون به هم نساختن بچه هم داشتن جدا شدن کلی پشت سر هم بدو بیراه گفتن بعضیهاشون ولی هیچ وقت در مورد کتک کاری حرفی نزدن

چی بگم وفتی مردا عصبانی میشن فکرشون از کار میفته خود ب خود دستشون بالا میره برای زدن من خودم کم ندید ...

من یه زن عموی عفریته دارم  این میومد مینشست میگفت چوب برادر گله هرکی نخوره خله بیشتر باعث میشد بخایم لج همو دراریم دعوا و..خداروشکر باهاش قطع رابطه کردیم و دعواها تموم شد وگرنه همیشه میگم عادت میکرد ب دست بزن داشتن و زنشو بیچاره میکرد این زنا مادر مردای .... میشن

دوس دارم یه روز برسه ک یکی رو داشته باشم بهش بگم دخترم..پسرم...من دارم یاد میگیرم از ارزوهام یکی یکی بگذرم..همونطور ک از خودم..احساسم...زندگیم...خنده های از ته دلم گذشتم...دارم عادت میکنم ب نداشتن..نشدن..نبودن..ب راستی ک عادت چیز ترسناکیست...
دوست عزیز  اگه مردی دست بزن داشته باشه بقیه میفهمن  اصلا نمیشه قایم کرد بالاخره لو میره &n ...

اگ زن بخاد میفهمن

دقیقا دختر عمه من بعد ۸سال طلاق گرفت گفتیم تو ک خیلی خوشبخت بودی گفت دیگه نتونستم بعد۸سال کتک و فحشاشو تحمل کنم بااینکه همیشه سر شوهرش قسم میخوردن همه ک پراز ادب و کمالاته ..

درسته نباید جار بزنند،اما این واقعیته،شوهر من با دوستای دوران دانشگاهش بیرون رفته بود می‌گفت همه بلا استثنا دوست دختر یا زن صیغه داشتن،همشونم متاهلن و بچه بزرگ دارن

محقق😳 همچین محققی رو باید گل گرفت این دیگه چه توجیه مسخره و بی ربطیه بیماری روحی یه مرد رو با ذات م ...

تو ذات همه مردا هست خیلیا کنترلش میکنن و خیلیا با ب قول شما تربیت غلط و اینا این فعل ذاتیو افتخار میدونن