میخوایت دوهفته پیش بکنه ولی بعد معاینه گفت نیاز نیست..نمیدونم.جفتم هم خوب بود
نگران نباش استرس خودش سمه. ایشالا که هیچی نمیشه،بیشتر استراحت کن،کار سنگین نکن چیز سنگین برندار.همون شیاف و..رو استفاده کن. و اینکه تو بارداری سعی کن قرص و شیاف و...همه رو خارجی بخر.گرونتره ولی خیلی تاثیرش بیشتره.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ۱۴ هفته ام طول سرویکس ۳۱بود دکتر شیاف داد و گفت استراحت وگرنه سرکلاج خیلی بهم استرس وارد شده ...
من سركلاژ كردم اصلا درد نداره البته اگه بي حست كنن اصلا هيچي نميفهمي از درد،،، منو بيهوش كردن به خواست خودم،،، وقتي به هوش اومدم يه درد قابل تحملي داشتم كه باشياف ٢ ساعت نكشيد خوب خوب شد اصلا انگار نه انگار،،، ولي بي حس كه بشي دردت رو توهمون بي حسي ميكشي و وقتي كه اثر دارو بره انگار كه اصلا عمل نكردي و خيلي طبيعيه
شمايي كه داري امضامو ميخوني:🌺 ميشه براي شادي روح پدرم يه صلوات بفرستين؟؟؟ ممنون🌹❤️
وای خدا از دهنت بشنوه من بعد ۴ سال ناباروری طبیعی باردار شدم کسیم ندارم. فقط شوهرمو دارم.همش میتر ...
نه بابا نترس.تا سونو تعیین جنسیتت خوب استراحت کن،کارسنگین نکن،هی خم و راست نشو،میره بالا طول سرویکست.بعدم کارای روزانه مثل ناهار شام و..رو میتونی انجام بدی همیشه،حموم داغ و طولانی نگیر فقط رفتی حمومم رو چهارپایه بشین و حموم کن.فعلا هم رابطه نداشته باش
وای خداروشکر.سرکلاژ نکرده بود؟ منم استراحتم.فقط میترسم حالا که تکوناش رو حس میکنم نکنه یه روز نداشت ...
نه، عزیزم نگران نباش من حتی یه بار خودم خواهرم و دیدم ترسیدم یعنی قدم بر میداشت خونریزی میکرد اما گل پسرمون با وزن ۴ کیلو و زایمان طبیعی به دنیا اومد تازه خواهرم فشار خونی ام بود ، اصلا نگران نباش ریلکس باش و از بارداریت لذت ببر انشاالله صحیح و سالم بارت رو زمین بذاری ، این که رو پروفایل کنه هم عکس ۷ ماهگی عزیز خاله است
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
خارجی اصلا پیدا نمیشه که.هیچی.همه جارو گشتیم و نبود
عب نداره،حالا همون داروهاتو استفاده کن،و اینکه دوستمونم درست میگه نذار دم ب دیقه معاینه بکنه،خود معاینه کردن تحریک میکنه و خودش باعث لکه بینی میشه.فعلا رابطه نداشته باش اصلا تا لکه بینیت کامل رفع بشه
نه عزيزم ديگه اين كه گذشت ولي نذار هيچ دكتر يا مامايي معاينه كنه، معاينه كردن باعث تحريك دهانه رحم ميشه،،، من خيلي سختي كشيدم تو بارداري قبلي الان دارم تا جايي كه ميتونم بي خيالي سير ميكنم
شمايي كه داري امضامو ميخوني:🌺 ميشه براي شادي روح پدرم يه صلوات بفرستين؟؟؟ ممنون🌹❤️