2777
2789
عنوان

کسی بوده بدون سرکلاژ با لکه بینی بچه ش سر وقت دنیا اومده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 56 پست
نه عزيزم ديگه اين كه گذشت ولي نذار هيچ دكتر يا مامايي معاينه كنه، معاينه كردن باعث تحريك دهانه رحم م ...

چندبارم سونو واژینال شدم..یعنی دیگه نرم دکتر.امروز میخواستم دوباره برم..

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕

سونو واژينال و معاينه خودش با لكه بيني ميشه،،، دكترت خوبه؟؟؟ نميتوني عوضش كني؟؟؟

شمايي كه داري امضامو ميخوني:🌺 ميشه براي شادي روح پدرم يه صلوات بفرستين؟؟؟ ممنون🌹❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببين دوستم اخه سرويكس ٣٣ لكه بيني نداره كه،،، به خدا من تو بارداري قبلم يه بار نميدونم دقيقا چند هفته بودم ولي فكر كنم ٢٥ يا ٢٦ هفته بودم رفتم سونو گفت طول سرويكس ٢٤😐 خداروشكر اصلا لكه بيني هم نداشتم استراحت كردم دوهفته بعدش جاي ديگه رفته سونو گفت ٣٣ طول سرويكس... يا قبلي اشتباه گفته بود ٢٤ يا با استراحت رفته بود بالا يا هم كه ٣٣ اشتباه بود كه بعيد ميدونم چون جاي قابل اعتمادي رفتم، پيش دكتر خدارحمي 

شمايي كه داري امضامو ميخوني:🌺 ميشه براي شادي روح پدرم يه صلوات بفرستين؟؟؟ ممنون🌹❤️
سونو واژينال و معاينه خودش با لكه بيني ميشه،،، دكترت خوبه؟؟؟ نميتوني عوضش كني؟؟؟

والا سه تا دکتر رفتم دکتر خودم معاینه کرد اون دوتا سونو واژینال..

شوهرمم میگه ول کن بدتر میشی دکتر بریم همش بسپار به خدا و استراحت کن..درد هم ندارم.فقط لکه به دستمال..

شما هم مشکل منو داشتی؟

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
والا سه تا دکتر رفتم دکتر خودم معاینه کرد اون دوتا سونو واژینال.. شوهرمم میگه ول کن بدتر میشی دکتر ...

بهت گفتم بالا حتي طول سرويكسم ٢٤ بود ولي لكه بيني نداشتم اصلا،،، خود معاينه باعث لكه بيني ميشه... اگه درد نداري شياف بذار و آمپول استفاده كن خوب خوب ميشي،،، ببخشيد ولي الكي راه نيوفت اين همه دكتر نرو بدتر ميشه خدايي نكرده،،، دكترم بري ميخواد همين شياف و آمپول بهت بده ديگه

ببين دوستم اخه سرويكس ٣٣ لكه بيني نداره كه،،، به خدا من تو بارداري قبلم يه بار نميدونم دقيقا چند هفت ...

نمیدونم والا من سونو غربالگری دوم بهم گفت ۳۵ دو هفته بعدش لکه دیدم رفتم سونوگرافی واژینال پیش یه دکتری گفت ۴۰!! سه روز بعد دیوم باز لکه دارم رفتم پیش یه دکتر دیگه سونو کرد گفت ۳۳..الان ۳ هفته میگذره لکه بینی نداشتم دیروز دوباره شروع شده.میترسم برم بگه زیر ۳۰ شده..موندم چیکار کنم

نمیدونم والا من سونو غربالگری دوم بهم گفت ۳۵ دو هفته بعدش لکه دیدم رفتم سونوگرافی واژینال پیش یه دکت ...

هيچي توكل به خدا كن و استراحت 

وای خدا از دهنت بشنوه من بعد ۴ سال ناباروری طبیعی باردار شدم کسیم ندارم. فقط شوهرمو دارم.همش میتر ...

من سرکلاژ کردم کارامم میکردم 

با سرکلاژ که استراحت مطلق نمیخوای

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
هيچي توكل به خدا كن و استراحت 

آره واقعا.چون دیگه سرکلاژ هم نمیشه کرد و خطرناکه..توکل به خدا

من سرکلاژ کردم کارامم میکردم  با سرکلاژ که استراحت مطلق نمیخوای

با طول سرويكس چند سركلاژ شدي؟؟؟ منم كار خونه نميكنم ولي چون بچه كوچيك دارم مجبورم هي از جام پاشم راه برم ببينم كجاست داره چكار ميكنه😂😂

با طول سرويكس چند سركلاژ شدي؟؟؟ منم كار خونه نميكنم ولي چون بچه كوچيك دارم مجبورم هي از جام پاشم راه ...

۲۹

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
آره واقعا.چون دیگه سرکلاژ هم نمیشه کرد و خطرناکه..توکل به خدا

كدوم شهري؟؟؟ من يه دكتر ميشناسم تو هفته هاي بالا كه سركلاژ دير شده حلقه پساري ميذاره حكم همون سركلاژ رو داره