2777
2789
عنوان

کرم پودر ضدافتاب

114 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من هر وقت به پوستم کرم پودر یا ضد افتال میزنم هر مارکی فرق نمیکنه بعد از ۵ یا ۶ ساعت بعد انگار کرم ذوب میشه چشمم میسوزونه نمیدونم دلیلش چیه کسی‌ همچین مشکلی داشته؟

خدایا شکرت🥰پسر کوچولومو سالم بهم بخشیدی شکرت شکرت

زیاد میزنی و دورچشمت که اصلا نباید بزنی 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید کرم ضد افتابو هر دوساعت یکبار استفاده کنی

بعد ۵ ۶ ساعت پوستتو داغون میکنه

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
باید کرم ضد افتابو هر دوساعت یکبار استفاده کنی بعد ۵ ۶ ساعت پوستتو داغون میکنه

کرم پودرم باید عوض کنم بعد ۶ ساعت؟

نه هر دوساعت باید دوباره کرم بزنی تا اثر داشته باشه

کرمتو نمیخواد عوض کنی عزیزم

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

کلا استانداردش اینه که بعد از چهار ساعت صورتت رو بشوری و دوباره ضد آفتاب یا کرم پودر بزنی ولی بعضی کرمها روش نوشته تا شش یا هشت ساعت هم دوام داره

اما به هر حال مشکل شما به خاطر اینه که اصلا نباید به دور چشمت این کرمها رو بزنی حالا چه چهارساعته چه بیشتر

یا اصلا نزن یا ضد آفتاب مخصوص دور چشم و کانسیلر دور چشم بزن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
کلا استانداردش اینه که بعد از چهار ساعت صورتت رو بشوری و دوباره ضد آفتاب یا کرم پودر بزنی ولی بعضی ک ...

اهان خیلی ممنون‌ گلم اره باید کانسیلر بزنم

میشه اسم کرمی که میزنی بگی اخه برای من بیشتر ۱ساعت نمیمونه😕

گلم من ضد افتاب یه بار bioderma زدم ellaro کرم پودرم mnd کلا هر مارکی فرقی نمیکنه برا‌پوستم ۱۲ ساعتم‌ میمونه منتها چشمم میسوزونه