2777
2789
عنوان

خانوما میشه بیاین راهنماییم کنین

442 بازدید | 6 پست

خانواده شوهرم خیلی منو اذیت کردن از روز اول خواستگاریم هی حرف و حدیث داشتن. ی مدت هم باهاشون قطع رابطه بودیم خودم شوهرمو با اونا آشتی دادم. حالا من باردارم 

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 

از جاریم خیلی بدم میاد چون آدم دو به هم زنیه . اصن برا بارداریم حتی بهم زنگ نزد تبریک بگه ولی الکی ب همه گفته من هم بهش زنگ زدم هم پیام دادم ولی سعیده جوابمو نداده در صورتی ک اصن زنگ نزده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم چندشب طرف اونو گرفت و ب من گفت چرا جوابشو ندادی منم گفتم اصن ب من زنگ نزده شوهرمم ازم طرفداری کرد . ولی حالا از مادرشوهرم و خواهرشوهرام بدم اومده چون طرفداری اونو کردن. 

ولی نمیخوام اینطور باشم چون شوهرم ب خانوادش وابسته س نمیخوام با خانوادش بد باشم رابطه شوهرم با خانواده منم خیلی خوبه خیلی بهشون احترام میزاره. ب نظرتون چکار کنم ؟ باید باهاشون بد بشم یا کلا همه چیو فراموش کنم؟

ولی نمیخوام اینطور باشم چون شوهرم ب خانوادش وابسته س نمیخوام با خانوادش بد باشم رابطه شوهرم با خانوا ...

سلام سارا جان شما اندومتریوز داشتید؟

با ca125که ۱۶بود؟

مال من ۳۳ هست سونو سه بعدی واژینال دادم فقط فیبروم داشتم بنظر شما ۳۳ نرماله یا بالاست؟

رنج نرمال زیر ۳۵هست