2777
2789
عنوان

بتا

207 بازدید | 11 پست

سلام خانوما بتام روز ٤ پريودي ٢٧٠ بود دكتر گفته تكرار كنم ٢روز ديگه يعني ميره بالا؟؟؟؟

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ده روز بعد موعدم ۲۰۰بود و دکترم گفت خوبه و نیازی به تکرار نیست . چرا میگن تکرار کنین؟

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
من ده روز بعد موعدم ۲۰۰بود و دکترم گفت خوبه و نیازی به تکرار نیست . چرا میگن تکرار کنین؟

واقعا؟؟؟؟؟؟؟ اصلا از دیروز ناامید شدم همش حس میکنم دیگه باردار نیستم😭

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
ان شاالله می‌ره تبریک میگم عزیزم

ممنون عزیزم خیلی نگرانم دعا کن برام بارداری سالمی داشته باشم ایندفعه🌸🌸🌸🌸

واقعا؟؟؟؟؟؟؟ اصلا از دیروز ناامید شدم همش حس میکنم دیگه باردار نیستم😭

نترس بابا . توکل به خدا نگران چی هستی 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
وااای مونا تویی تو یه تاپیک بودیم قبلا نمیدونم یادت میاد یه نه،برای بارداری بود مامانای دی ماهی با ...

سلام عزیزمممممم اره قربونت بشمم ای جانم نینیت به دنیا اومدههههههههه😍😍😍😍😍😍😍😍😍🌸🌸🌸🌸

عزیزم اره دقیقا تاریخ زایمانم بی بی چکم مثبت شد ولی بعد ۴ روز تاخیر بتام ۲۷۰ شده دکترم گفته ۴۸ ساعت دیگه تکرار کنم نگرانم نره بالا😭😭

سلام عزیزمممممم اره قربونت بشمم ای جانم نینیت به دنیا اومدههههههههه😍😍😍😍😍😍😍😍😍🌸🌸🌸🌸 عزیزم ...

فدات بشم آره خاله جون به دنیا اومده

خداروشکر خیلی خوشحال شدم😍😍😘😘اصلا نگران نباش عزیزم حتما میره بالا و خیلیا تکرار میکنن به خودت استرس نده

فدات بشم آره خاله جون به دنیا اومده خداروشکر خیلی خوشحال شدم😍😍😘😘اصلا نگران نباش عزیزم حتما میره ...

خیلی خوشحال شدممممم خدا همیشه برات سالم نگه ش داره الهی😍😍😍😍😍😍یه ماچ از چونش بکن از طرف من .بهش بگو برای نی نی من دعا کنه سالم بیاد بغلم 😍😍😍😍😍😍😍💋💋💋💋💋

خیلی خوشحال شدممممم خدا همیشه برات سالم نگه ش داره الهی😍😍😍😍😍😍یه ماچ از چونش بکن از طرف من .بهش ...

الهی آمین😘😘😘

رو چشم عزیزم😘😘😘

مونا یه گروه بارداری داریم تو تلگرام با نازی اینا بیا اونجا😍