2777
2789
عنوان

استوری چس ناله

527 بازدید | 10 پست

استوری هایی که ناله و اینا توشه کسایی که بچه ان میزارن؟ یا هرکسی میتونه بزاره ازینا که درد و دله یا حرف دله

هرکی ازین استوریا بزاره چه تصوری ازش دارین؟میگین خیلی ناپخته و بچگونه رفتار میکنه؟

یا نه ربطی نداره

استور هر کسیو وا نمیکنم😂اینام باش نمیخونم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم چس اوردی حالا ی تعداد بی جنبه برات گزارش میزنن😁😁😁

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

خوشم نمیاد

بعضیاخودشون یه چیزجدیدیادگرفتن،میخان زوذبه بقیه هم انتقال بدن،باباالان همه به فضای مجازی دسترسی دارن جمع کنید

بعضیا هم،فقط مونده رختخابشونواستوری کنن

بعضیاهم بایکی به مشکل میخورن،چن روزباید،شاهدرجزخوانیاش باشیم🤒🤒

اره منكه اصلا استوري اين ادمارو نگاه نميكنم والا خودمون كم بدبختي داريم هي استوري ميذارن كاش بميرم نميدونم كفنم كنن و چرت و پرت ازاون بدتر اونايي كه هي استوري ميذارن حسودام در چه حالن و چيكار ميكنن از اين چرت و پرتا

همشون مغزشون قد فندقه حالا سالي يه بار نه اينكه هرروز خدا 

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خانمی که همشش گله و شکایت از ادمارو داره

وهی تیکه میندازه و هی آهنگ غمگین روزگار ناشی از زخمای زندگیش میزاره،اشتباه ترین و خز ترین و ناپسندیده ترین کارو میکنه

حریم شخصیای تودلی نمیدونم تو استوری چکار میکنه

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤

من ی دوستی دارم با 38 سال سن و 3 تا بچه

در هر صورت هر طور ک باشه استوریا اینطوری ک گفتی میذاره

من ک دیگه پنهونش کردم

حس میکنم دیگ واقعن ناشکری میکنه از بس چس ناله میکنه

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
اره منكه اصلا استوري اين ادمارو نگاه نميكنم والا خودمون كم بدبختي داريم هي استوري ميذارن كاش بميرم ن ...

دقیقامن‌یه‌رفیقی‌دارم‌روزی‌۲۰تاازاین‌استوریامیذاره‌دیونمون‌کرده🥴🥴🥴

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁