2777
2789

سلام من دخترم ۱۸ ماهشه و نارس به دنیا اومده به خاطر همین لاغره کوچولوعه خودمم تو مدت شیردهی خیلی لاغر و ضعیف شدم امروز رفتم دکتر گفت ویتامین دی بدنت خییلی پایینه بچتو از شیر بگیر بهش شیر گاو بده

ولی من خودم دلم نمیاد میگم گناه داره ۶ ماه زودتر از شیر بگیرمش چون همش به من چسبیده در حال شیر خوردنه اصلا نمیدونم چه جوری از شیر بگیرمش کسی تجربه داره؟ اگه بازم بهش شیر بدم به جاش خودمو تقویت کنم بهتر نیست ؟؟

فرنی جای شیر مادرو میگیره ؟ 

چه جوری از شیر بگیرمش وقتی میاد سراغم چیکار کنم بی خیال شیر خوردن بشه ؟ شبا چیکارش کنم چون چند بار پا میشه شیر میخوره ؟؟

میشه راهنماییم کنید 🙏

شير خشك بده

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتوتقویت کن بعد نزدیکه دوسالگیش ترکش بده غذا بهش خوب بدی بخوره راحتتر میتونی ازشیر بگیری شکمش سیرباشه زیادسمتت نمیاد..اوایل روزها شیرنده بعدشبهاهم دیگه ترکش بده فقط سیرباشه خیلی راحت میتونی بگیریش..خداحفظش کنه براتون

اصلا نمیخوره چند بار تو این ۱۸ ماه امتحان کردیم دوست نداره

من 19 ماهگی گرفتم اول تو روز شیرشو کم کن فقط موقع خواب شیر بده تو روز سرگرمش کن یه ماه اینجورش کن بعد از یه سینت بگیرش روش چسب زخم بزن بعد یه هفته از دوتا بگیرش پسر من شب اول خیلی گریه کرد از فرداش دیگه یکم نق میزد ولی الان بعد دو هفته یادش رفته براش خوراکی بگیر تا اومدسمتت بهش بده اب پرتقال و شیر و اب بهش بده

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...
اصلا نمیخوره چند بار تو این ۱۸ ماه امتحان کردیم دوست نداره

شير آپتاكيد يا نان كيد اينا مزه وانيل ميدن.حسابيم تپل ميكنن ها.اول براش رقيق بگير مجبور بشه ميخوره.يا شير پاستوريزه رو با شيره انگور شيرين كن بهش بده.پسر من چاي شيرين دوس داشت بخوره وقتي از شير گرفتم چاي شيرين ميدادم بعد كم كم يه پيمونه يه پيمونه توش شيرخشك ريختم وقتي ديد باهاش سير ميشه خورد

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

فرني خيلي رقيق هم ميتوني تو شيشه اش بريزي سرشو گشاد كني.برا چهار ليوان شير يه قاشق آرد برنج و يه ذره نبات بريز

اگه قصد داری که کامل از شیر بگیری یهوی دیگه بهش شیر نده فوقش یه هفته سختی بکشی ولی درست میشه یه اسباب بازی ای چیزی که دوست داره براش بگیر بگو اینو جوجو واست آورده شیر ترو برده بده به بچه هاش تو دیگه دندون داری میتونی غذا بخوری جوجه های اون  کوچولن، من ا ینجوری دخترم و از شیر گرفتم بعضی وقتا میومد میگفت بگو جوجو شیرم و بیاره، بعد اینکه به هیچ عنوان سینه تو نبینه

شير آپتاكيد يا نان كيد اينا مزه وانيل ميدن.حسابيم تپل ميكنن ها.اول براش رقيق بگير مجبور بشه ميخوره.ي ...

شیر و با شیره مخلوط کنیم اشکالی نداره ؟؟؟ 

چون شیره با اب شربت میکنم خیلی دوست داره با شیر ویتامیناشون از بین نمیره چون یکیش کلسیم داره یکیش اهن