2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای منم الان خواستم تایپیک بزنم عکس پیامای الانشو بزارم لود نمیشد بخدا کلی گریه کردم چرا اینجوری شد ...

نمیدونم بخدا دارم دیوونه میشم دیگه خسته شدم از ان وضعیت مشکل شما چیه؟

مثلا اصلا گوشیشو نمیده دست من یا اصلا خونه نیست وقتا یی هم که میاد پشتشو میکنه به من میخابه یا تو گو ...

اخه این چ رفتاریه ک داره ؟ باهاش حرف زدی ؟ خیلی سخته تحمل کردنش

اخه این چ رفتاریه ک داره ؟ باهاش حرف زدی ؟ خیلی سخته تحمل کردنش

اره ولی میگه میبینی که خستم صبح تا شب کار میکنم

خب قبلنم کار میکرد ولی الان اصلا بهم تجه نمیکنه ولی از یه طرف همش بهم میگه برا خودت برو باشگاه به خودت برس

من کار زیبایی انجام میدم تو کیلینیک از لحاظ زیبایی مشکلی ندارم ولی تعقیر رفتارش دیوونم کرده

نمیدونم بخدا دارم دیوونه میشم دیگه خسته شدم از ان وضعیت مشکل شما چیه؟

جدیدا محبت نمیکنه بی توجه شده مثلا الان خونه نیست پزشکه  شیفته اورژانس بهش پیام دادم گفتم چرا پروفایل نداری گفت از تو باید اجازه بگیرم؟بعد دید ناراحت شدم گفت صبح میام خونه غراتو بزن اینجارو بزار بدون غر بگذرونم منم جواب ندادم

اره ولی میگه میبینی که خستم صبح تا شب کار میکنم خب قبلنم کار میکرد ولی الان اصلا بهم تجه نمیکنه ولی ...

خب همه کار میکنن این دلیل قانع کننده ای نیست اصلا عزیزم

خب تو هم کار میکنی باید بی محلی کنی بهش؟

ببخشید اینو میگم از نظر ج ن س ی هم سرد شده یا نه تغییری نکرده ؟ اخه این رفتارش جوریه که ادم احساس میکنه با کس دیگه ای هستش . البته خدانکنه ک ایجور باشه و قطعا هم نیست

جدیدا محبت نمیکنه بی توجه شده مثلا الان خونه نیست پزشکه  شیفته اورژانس بهش پیام دادم گفتم چرا پ ...

اخ اخ دقیقا مثل شوهر من 

مدام اسم منو تو گوشیش عوض میکنه شبا که خابه زنگ میزنم به گوشیش میبینم هی اسمم عوض میشه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز