2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

رفع ترافیک... الودگی هوا ... صیغه... برکنار کردن رهبر... جمع کردن کلیه ی حوزه های علمیه که ام الفسادن... جمع کردن موتورها...که بعدش پیاده رو هارو مرتب کنم که بچمو میزارم تو کالسکه راحت گذر داشته باشم...هوووووووووووو مشکلاتمون که تمومی نداره
خیلیا پایِ معرفتِ خودشون وایسادن نه خوبیِ شما !😏
من مکانی می ساختم بایک نظام سازمان یافته متشکل از متخصصین جامعه شناسی روان شناسی و اقتصاد دانان.پیرامون آموزش های پودمانی "مهارت های زندگی"برای تمام اصناف. به این ترتیب که هر کسی قرار بود وارد یک شغلی بشه از راننده تاکسی گرفته تا فروشنده لباس و....نحوه برخورد با مشتری و ارباب رجوع رو بطور کامل یاد بگیره.این آموزش ها در بخش ها ی جداگانه ارائه می شد وبه صورت اجباری مهارت های برخورد را در روابط انسانی به گروه های مشابه یاد می داد.مثلا گروهی از زوج های جوان که تصمیم به ازدواج داشتند .گروهی که تصمیم به فرزند دار شدن داشتند.گروه دیگری که قرار بود حتی کار خاصی نکنند اما مثلا گواهینامه رانندگی بگیرند.معلمینی که قرار بود سرکلاس با دانش آموزان کار کنند و............................چون عمیقا اعتقاد دارم فرهنگ جامعه ما بشدت جای کار داره
ببخشید واسه شهرم !!!!

حتما حتما تو بیاده رو ها و باساز ها جا واسه معلولین و مادر هایی که کالسکه دارن میزاشتم سطح فرهنک ابارتمان تشینی رو بالا میبردم. مردم رو تشویق میکردم که به نرده ترأس کل بزنن.
فرهنک سازی نریختن أشغال در جوی اب.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز