میگه چرا داداشات اصلا به من نه زنگ میزنن نه پیام میدن ببین خواهرای من به تو زنگ میزنن آخه خواهراش مجرد و بیکار تو خونه نشستن، داداشام هم خیلی درگیر کار و زندگی هستن هم اینکه کلا زیاد اهل تلفن زدن و این چیزا نیستن نمیدونم این وسط من باید چیکار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بگو خواهرت بیکارن برا همون تخم مرغ شده فلان قدر باید مثل تراکتور صبح تا شب کارکنن
🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست التماس دعا
من درست و غلط شو نمیدونم ولی بهش بگو خواهرات فرق دارن اوقات فراغت شون زیاده بعد ما خانوما عادت داریم ب تلفن بازی و دوست داریم صحبت کنیم ولی مردا طور دیگن مشغله دارن قشنگ با زبون ببخشید خرش کن ک حساسیتش برطرف شه
پس احتمالا یه نهار میزنی تا شب باید جوابگو تماس هایی این ملک والوزرا باشی خدا حفظشون کنه😆😅
😂😂😂 واقعا آدم وقتی میخواد ازدواج کنه باید به این چیزا توجه کنه فکر کن من خودم تک بودم تو خونه برا همین الان اصلا حوصله حرف زدن و شلوغی ندارم اینا هم که ماشاالله پرحرف و شلوغ ... واقعا میرم خونشون کلافه میشم