2777
2789

پارسا هم بعد طلاق رفت پیش همون خاله ام.....زنه هم بااون ۳۰ تومن یک خونه توی همون روستاشون خرید و وسایلای داییمو چید توش.....الان بعد ۵ سال هرچی به داییم میگه میخوام برگردم.....داییم میگه چرا؟چون نبردنت امریکا؟؟؟؟پارسا خیلی صدمه دید خخخخیلللللی.....اویل اومده بود پیش خاله ام غذای خونه رو اوق میزد.....یا پیتزا و فلافل یا تخم مرغ با ابلیمو....خالم پیر شد تا بهش غذای خونه بده.....

الانم کلی به بچه توهین میکنن از اطزاف.......یکبار که یک پست فطرتی بهش گفته بود بی پدر مادر‌.....بچه اصلا تو شرایط روانی خوبی نیست.تمام زندگیش شده خالم و داییم......

خواستم بگم مواظب باشید کیو چیو وارد زندگیتون میکنید

🙄🙄🙄

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی آموزنده بود امیدوارم که واقعا عبرت بگیریم و بشناسیم کسی رو که وارد زندگیمون کنیم بابت زن داستان هم نگران نباش چوب خدا بی صداست چوبشو بیشتر میخوره

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 
عزیزم خیلی آموزنده بود امیدوارم که واقعا عبرت بگیریم و بشناسیم کسی رو که وارد زندگیمون کنیم بابت زن ...

زن دایت

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 

بنده خدا داییت ایندفعه یک زن کدبانو و صبور بگیرید نگه آبجوش بریزه رو پای بچه  داییت از زن خیری ندید ، من ساعت پنج صبح پامیشم صبحانه واسه شوهرم آماده کنم ماهی یکبارم غذا بیرون نمیخریم باز بعضیا اینطوری ولخرج 

بی ریشه بودن زن داییت من و یاد زن برادرم میندازه...واقعا بی اصالت و ریشه اش تو لجنه...هر اندازه هم با ادب و منطق باهاش برخورد کردم بازم رفتار پست و بی شعوری خودشو داره و اصلا حاضر نیست تغییر کنه....بی نهایت بی کلاس و بی پرنسیب و بیشخصیته...خدایا از فکر کردن به حرکاتش حالم بد میشه....شاخص اصلی شخصیتش هم دروووووووغ گویی ....اونقدر بدجوری دروغ میگه که من کلا از زندگیم حذفش کردم به طوری که اگر ببینمش نگاهش نمیکنم انگار وجود نداره، چون بینهایت با حرفاش آدم و زجر میده ولی الان که حرف نمیزنم از شرش درامانم.....آدمای بی ریشه به قول شما بی لیاقت فقط باید حذف بشن راه حل دیگه ای نداره